Pozdrav
zasto bi radio ovo uopste?
Moje pitanje je koje doze i čega (nolva,clom,hcg)
zasto bi radio ovo npr- evo ja cu odmah da ti kaze da ce ref vrdnosti svih hormona koje budes vadio, biti ce visoke i zasto bi na osnovu TOGA sto si nesto sjebao LEKOVIMA, krenuoo da odmah pokusas ispraviti sa LEKOVIMA
Razmisli jos jednom o napisanom....
IDES DA RESAVAS SA LEKOVIMA NESTO STO SI NAMERNO SEJBAO SA DRUGIM LEKOVIMA
Također radit ću sliku i nakon ciklusa da sukladno tome odradim PCT.
zasto bi vadio hormone pre ciklusa ako je sve ok?
Hormone ću vaditi prije početka ciklusa, tijekom ciklusa u slučaju simptoma povišenog estrogena pa po potrebi reagirati s AI.
I kako ces ti da znas u vezi "simpotoma povisenog estrogena"?
u sportu sam cijeli život a u gymu aktivno nekih 5 godina.
Trebao si ipak malo vise vremena edukaciji posvetiti, ili ako nitsta drugo procitato ovaj forum malo detaljinje posto je na ovo odgovoreno mnogo puta....
ali da budem jasniji
s obzirom na to da si napisao da se bavis sportom dugo, sa teretanom 5 g itd itd itd, sto znaci da se radi o dobro utreniranom telu gde su hormoni zasigurno ok
Odluka da udjes u svet hemije je tvoja i o tome ne vredi raspravljati da li ti to treba ili ne
Ono sto ti svakako ne treba je to da se unistavas jos vise sa lekovima sa koje ti mislis da ce da ti pomognu u tom PCT (sta god to da znacilo) naravno da znam sta znaci PCT, ali to je pojam od pre 3o god i to svakako nema nikakvog smisla
Dovesti telo sto prirodnije u homeostazu je CILJ!
Posle kure koju ti planiras svakako nece biti potrebe za koristenjem agresivnih lekova da bi toboz "popravio" nesto sto si pokvario
Razmisli o mom pitanju sada: STA sa tim ako ti budes korostio TE lekova (pct), a oni ti ne trebaju?
Isto ti je kao da ides u izlazak subotom u grad i onda popijes dva brufena od 800 mg jer ce mozda sutra da te boli glava od alkohoa, a mozda i nece........nadam se da je sada jasnije.
Da ne duzim.
trebaju ti:
aswwahanda
neki dobar stimulator T
omega 3
Vit c
macca root
...
ja bih mogao da ti kazem tacno sta i kako, ali posto zivis u Hr, na zalost nemam zaista vremena da trazim i linkujem sta je tamo dobro i sta moze da ti ovo "zavrsi"
Uskoro cu svakako mocu da ti linkujem (i ne samo tebi, vec svim ostalim gradjanima Rep Hrv) tacno i precizno, sta, kada, zasto i kako....