Vidi, ja sam tocno ocekiva filozofiju od nekoga pa nisam uopce razocaran ( puno je slucajeva ovdje na forumu di se samo filozofira ljudima sta dodu sa pitanjima jednostavnim umjesto da im se jednostavno odgovori )
Ako se ne razumijemo onda napisi u komentar : 1 -Ne znam, ili : 2- daj 500€ pa ti kazem.
Ako mislis sta komentirat kontra onda razmisli i gledaj jednostavno.
To je moga biti bilo tko i pitati isto pitanje ,a ne zbog tvojih losih iskustava od prije da stavljas ljude u isti kos.
Ja razumijem sistem taj donekle ovdje jer vi šta se razumijete u sve uvijek okolo idete sa odgovorima umjesto da se odgovori jel valjda za to forum sluzi ili ??
Svaka cast iznimnim situacijama al ovo je bas da iznervira covjeka.
Ja nisam glup ako to pitam i nemora znacit da ista ima veze s icim , vec sam pokrenuo temu da se napise mozda ako tko zna sta je dobro za nogomet u tim godinama.
Da ne nabrajam glupe primjere zna se o cemu govorim a rec cu bas jedan glup, eto da dode netko iz ureda i pita sta ima dobro od suplementa da izdrzi radni dan. Napisa bi mu popij kofeinske tablete ili povuci speeda i svi zadovoljni .....
Filozofiju sam svakako mislio prokomentirat al to sta ispadam i ja neki sta trenira tu djecu ili neznam sta, sta si naveo, nigdje veze.
Tako se ne radi s ljudima jbg.
Nemam ja nista protiv nikoga ni protiv tebe naravno, svaka cast forumu i svima redovno udem i procitam korisno, zapravo ja razumijem takav tvoj stav jer takav sam i ja u privatnom zivotu u nekim situacijama al ono ovdje si idemo pomoci nemas ti sta dobit ni izgubit sa takvim ili drugacijim stavom dok smo u ovoj temi i na ovom forumu.
Nemam bas sad vremena ni koncentracije za pisanje al mislim da se razumijemo. Pozz