Flexxx jesi razmišljao da posle 12 nedelje nastaviš još barem neko vreme(3 do 4 nedelje) sa prepolovljenim dozama testosterona?Pa tek onda kreneš oporavak.
mislis da ce moci da se oporavi u 50-m godinama nakon ove kure?
a garantujem da mu nije prva.......nebitno kada je bila prva i koliko je posle toga ima.....
naravno da nije prva
prva je bila pre 9 god it to cista galenika 1x250mg nedeljno .... 8 nedelja
posle kombinacija bolde i testa ... sve u razumnim granicama
pre 2 sam ubacio i NPP ali mi je posle toga oporavak bio sporiji
prosle godine umesto NPP ubacio Primobolan +Tbol
oporavak bio bolji i brzi nego posle NPP
ciklusi obicno od maja do kraja jula ( 12 nedelja )....
u offu idem sa suplementima svaki dan
vezbam rekreativno nista posebno ali vezbam 35 zadnjih godina
e sad ako je parabolan takva babaroga da ce me sjeb*ti viso od NPP onda da ga zaobidjem
ili da ipak probam .... kad cu ako necu sad :-)
Ok druze, kako zelis. Tvoja odluka sto se kaze
Samo i sto na zalost nisi ukapirao pisanje sto smo nas trojica ovde pokusali da te upozorimo.
To, "rekreativne doze", "razumne granice" i slicno- moras da shvatis da tako NESTO NE POSTOJI
Postoji samo slabiji ili jaci hormonalni odgovor.
E sad, ukoliko shvatis da u tvojim (nasim )godinama, upotreba lekova NIJE BAUK, ali prica oko oporavka ili kako ga ti vec zoves, je besmislena posto isti ne postoji. Ja ne mogu o tebi da govorim posto sve sto znam je da si "flexxx"
....
Kakvav je tebi hormonalni nalaz 2-3-4-6 meseci nakon upotrebe aas, sta radis u tom "opravku", kako hormoni reaguju na vestacko boostovanje istih, kakva je povratna sprega nakog "oporavka" itd itd itd to su mnoge stvari koje se temeljno analiziraju i na njima se radi, nadogradjuje, menja.....ali dobro
Bilo kako bilo, tvoja je odluka
ps
trenbolon, npp ili sta god da zelis NIJE toliki "bauk" koliko je tebi nebitno ovo sve gore napisano.