Dobardan i pozdrav svima!
Moj prvi upis ovde, na zalost vise zlom nego dobrom. Elem, da se pozalim da sam kupio Lgd 4033 proizvodjaca Matrix, sa jednog domaceg sajta u cijem nazivu imamo rec sarms i rec suplementi. Ovo mi je 6.dan kako uzimam po pola kapsule dnevno (jedna cela kapsula je navodno 10mg), ujutru cim se probudim. Ono sto se da primetiti za ovih 6 dana je mnostvo toga sto se ne uklapa u klasican opis lgd-a i sarmsa uopsteno. Navescu te nuspojave:
- u prvom delu dana sam kao na tabletama za smirenje, a u drugom kao na spidu,
- koncentracija i mentalni fokus su ravni nuli, lenj sam za bilo sta,
- razdrazljiv sam i svadljiv, sve mi smeta,
- prisutan je odredjeni nivo anksioznosti, kao i odsustvo samopouzdanja,
- mokrim pojacano
- na treningu sam jaci i krace se oporavljam izmedju serija, ali veza mozak-misici je na minimumu,
- nelagoda pracena povremenim blagim bolom u predelu srca,
- prekjuce libido vrh, juce dno,
- opsta psihicka neuravnotezenost, nemogucnost postizanja mirnog stanja, sama negativa u glavi,
- 5 dana neprekidnog zujanja u usima.
Kontam da je prerano za supresiju endogenog testa i da zapravo nisam dobio pravi lgd, vec neko drugo sranje od kojeg primecujem samu stetu i skoro nikakvu korist, cak sam i pao 2 kg.
Ne znam da li sam u pravu sa tom konstatacijom, s obzirom da mi je ovi prvi kontakt sa hemijom za mojih 37 godina. Pa ako moze neko da mi razresi tu dilemu, da li je ovo normalan efekat lgd-a ili sam dobio neko drugo sranje upakovano kao lgd, tipa neki prohormon? Ja svakako bacam preostalih 57 kapsula u wc cim se vratim sa posla, jer sam u stanju gde ne mogu podneti ni druge ni sebe. Zali Boze 7650 din, mogao sam kupiti 3.5kg amino whey hidro-a. Ali mogu makar zdravlje da sacuvam.