Hoce da iskljuci sve ostalo, on je mnogo mlad i to je problem, krizne godine...
Kaze da ne sumnja nista, ali da cemo prekontrolirat sve sta mozemo
Za sve pohvale je stvarno, sat vremena smo pricali ispitivao me itd...cak mi je i rijesio ove naredne pregelde besplatno, posto sam ovo bio u privatnoj klinici.I rekao je da trenutno ima slican slucaj kao ja, decko 23god...
I rekao je da trenutno ima slican slucaj kao ja, decko 23god...
Citat: Juka1 Oktobar 04, 2022, 11:04:35 pre podneZa sve pohvale je stvarno, sat vremena smo pricali ispitivao me itd...cak mi je i rijesio ove naredne pregelde besplatno, posto sam ovo bio u privatnoj klinici.I rekao je da trenutno ima slican slucaj kao ja, decko 23god...Imam ih ja od 19 do 22 godine jedno 30ak minimum, tako da nista cudno
Citat: Stevan Čerubdžić Oktobar 04, 2022, 11:44:14 pre podneCitat: Juka1 Oktobar 04, 2022, 11:04:35 pre podneZa sve pohvale je stvarno, sat vremena smo pricali ispitivao me itd...cak mi je i rijesio ove naredne pregelde besplatno, posto sam ovo bio u privatnoj klinici.I rekao je da trenutno ima slican slucaj kao ja, decko 23god...Imam ih ja od 19 do 22 godine jedno 30ak minimum, tako da nista cudno brate ja nisam nešto mator al mi se čini da ranije je manje bilo ove pošasti, izlazilo se i tad i cugalo i treniralo bilo je tu i svakojake hrane pa opet AŠOV stoji uspravno, takmičenje ko će pre ribu da upeca žargonski rečeno.