Hvala Pedja na odgovoru💪 Koristio sam ranije Balkanov i nije bilo greske obicno sam ga ubacivao u pocetku ciklusa za kick i u finisu pred PL takmicenje poslednjih 4 nedelje... Sta mislis jel nije veliko opterećenje na jetru ako bih ga uzimao tipa 10 nedelja po 50-100mg uz test e i eventualno tren e?
jeste- ogromno PREPOTERECENJE i velika tokscinost za jetru
6-8 ned po 50 mg
100 mg NIKADA ne bih nikome savetovao da ide duze od 6
zaista....znam idiote koji idu po 10-11 anadrola na dan, kroz xx broj nedelja, ali mislim da mi je i stevan jednom pokazivao hemo nalaze tj ref vrednosti analize krvi u smisliu obicnog lab nalaza gde su ALT i AST uzrok hospitalizacije, ili ukoliko osoba ne zeli da prihvati cinjenicu jer je bb ili pwl vazniji od zivota, onda......jbg....
da ne duzim
100 mg anadrola kroz 10 ned u komb za trene E je zaista mnogo bolna opcija za oproavak, cak i pod uslovima da se ne odrazi krvnu sliku (sto je gotovo NEMOGUCE) ali kazem, cak i u toj konstalaciji, opravak tela od takvog udaraca je zastasujuci
da naglasim, nisam kompetentan za pwl da bih mogao da komentarisem doze, nacin primene, taperin, tajming i sta god vec da se radi, ali svakako znam kakve posledice izazivaju te i takve vrste lekova
znam da je su moji drugari, koji su se bavli sa pwl u ono vreme (radojica, ervin itd..) koristli T suspenziju, methyl test, hexabolon......cak znam i nesto rusko, vodena opcija je isto, ali nmg da se setim sada imena.