Evo da pokusamo da odgovorimo/pomognemo,damo koji savet...da bi se krenulo u bilo kakav ciklus prvo mora da je sredjena ishrana,trening na zavidnom nivou,podrska suplementacije,da znas na kakvom nivou su ti sada hormoni(bilo bi pozeljno,jer ovo je igra koja moze skupo da kosta ako se igra napamet),i onda eventualno covek moze da se odluci za "hemiju".naravno da je preduslov da si potpuno zdrav,to se podrazumeva...dalje,da si upoznat sa lekovima koje zelis zloupotrebiti,da znas sta oni rade i koje eventualne nezeljene efekte mogu da imaju...kad sve to znas,napravis plan,koju/koje supstance ,koji period...dalje,uzimanje samo dianabola solo je,izvini sto cu tako reci,glupost,i to ne treba raditi,zasto je to tako predlazem ti da procitas ovde na forumu,dosta je bas o tome pisano,da ne bi ja sad kucao 2 strane ovde...dalje,osnova svakog,iole normalnog ciklusa je testosteron...znam,treba se bosti,lakse je progutati tabletu,ALI...imalo bi mnogo toga da se kaze o svemu i svacemu,vidi da procitas(tebi je u interesu) ovde na forumu o solo metanu,o nekim osnovama ciklusa sa AAS,nezeljenim efektima,uopsteno o ovoj materiji da sto vise saznas,to bolje...u svakom slucaju,imas ovde na forumu i personalne trenere koji saradjuju sa klijentima,i kojima isto mozes da se obratis da te provedu kroz ciklus...eto nadam se da sam ti malo pomogao,ako imas jos sta ti pitaj,iskusniji ce odgovoriti...p.s. nisi napisao koliko godina imas :-)