Brate kod tebe smo na forumu kod tebe i od tebe dobijamo savete red je i kod tebe da kupujemo. Ja iskreno ko god me pita za suplemente saljem link od tvoje prodavnice. To je pošteno....
VELIKO hvala na poverenju i lepim recima.
Svakako,
na pojedincu je da odluci kako, gde i sta. Logicno negde i prirodno jeste da ukoliko ti neki mehanicar ustanovi kvar, da on isti i otkloni, ili ukoliko ti neki lekar konstatuje dijagnozu, prirodno i logicno je da on preporuci i terapiju itd itd. Mozda, previse "bukvalistcki" objasnjavam ali......
Ljudi previse olako etiiketiraju da je neko trgovac (sto jesam) ali NISAM bio to pre 10 godina npr, a ovaj forum postoji 17, a uvek sam imao iste principe i stavove- manje vise, kako ne napreodovalo znanje o svemu, menjalo se mininalno.
Ja svakako uvek kazem onako kako jeste, a moj cilj je da ljude EDUKUJEM i u tom slucaju nema potrebe da ja, Pera, ZIka ili MIka kazemo tebi ili nekom petom BILO STA, vec da sam zakljucis, na osnovu citanja i stecenog znanja sta je sta i da sam vrsis odabir i selekciju.
Kao sto sam na nekoj od tema vec napisao- kada za nesto bilo ko kaze da NIJE DOBRO, N E VALJA, sranje i slicne epitete, tada bi trebalo argumetnovano, na osnovu cinjenica, dokaza i na kraju krajeva, iz empirije da objasni zasto valja ili zasto ne valja.
Recinica. CUO SAM ili REKAO MI JE...nije argument, nije cinjenica, vec je to LUPANJE BUDALASTNA instruisano, prouzrokovano, nametnutno ili nesto deseto zbog necega, nekoga ili iz bilo kog razloga koji nema veze sa cinjenicnim stanjem .
ali da ne duzim
hvala jos jedared