I trening, jer imam neki osecaj da je trening u kucnim uslovima, malo biceps i grudi svaki dan. Noge nikad u planu bile.
Planiro sam da napišem naravno. Evo ga trening:
Do sad sam išao 2 dana rad, dan pauza (ponekad 2 dana). 1. dan grudi, biceps 2.dan ledja, triceps . 3. dan ramena , noge
Obično radim 2 ili 3 vežbe za mišićnu grupu. Radim manje više za sve vežbe 10 do 15 ponavljanja od 4 do 6 serija.
Ne držim se nekog programa i pravila već radim po osećaju. Takodje po osećaju gledam da maksimalno pogodim i osetim mišić koji radim. Čak smatram da forma izvodbe u nekim vežbama ne mora da bude maximalno pravilna ukoliko se oseti da mišić radi kako treba. Takodje od skoro sam shvato da pogotovo u nekim vežbama bolje je da se ne ide sa maksimalnim opsegom pomeranja jer se znatno povećava rizik od povrede za jako mali benifit.
Težine ne menjam mnogo. Krenem sa manjom uradim jednu seriju 15+ ponavljanja onda dignem na neku da kažemo radnu težinu sa kojom radim ostale serije uz možda po neku korekciju.
Na kraju svakog treninga radim stomak 3 serije 25 ponavljanja.
Trening mi traje od sat do sat ipo. Kardio radim 2 puta nedeljno, trčanje nekih 40 min.
To bi bilo to.
Mislim da ću uneti neke promene. Do sad je ovaj sistem dosta dobro funkcionsao. Sigurno ću ubaciti noge 2 puta nedeljno pošto su mi najslabija grupa. Verovatno ću podići malo intezitet vežbanja. Ne znam sa sistemom grupisanja mišićnih grupa dal da menjam ... Otvoren sam za predloge.