Što se tiče ovog mog nazovi ciklusa znam da je bio glupav i da je metan dobar jedino kao starter. (ako i to)
Drugo oralni steroidi su hepatoksičini tako da ću ih u nastavki svog života zaobilaziti .
Treće rano mi je bilo sa ciklus pošto sam tek nekih 2 meseca trenirao posle duže pauze.
Četvrto pio sam pivo skoro svakodnevno po nekih 6 kom 0,5l stim što bi nekim danima broj bio veći.
Ali dobro, odradio sam to više experimentalno plus drugaru su pretekle neke tabletice pa reko šteta da se baci.
Takodje doze su bile stvarno niske, 10 ili 5 mg zavisno od dana u trajanju od nekoh 6 nedelja.
Odmah da kažem da mi se dejstvo ni malo ne svidja. Video sam neke preporuke kako bi minimalna doza trebala da bude 30mg i da ljudi zvekeću po 50 pa čak i do 100mg na dan što je po meni suludo. Kada sam 2-3 dana podigao na 20mg bilo mi je loše. Loše sam spavao, loše sam se osećao i pomalo vode mi se skupljalo u plućima noću.
Efkat na rast definitivni postoji i sa ovim niskim dozama, ali čini mi se da jako mnogo vode pumpa u mišiće. Takodje osećao sam se previše kruto, zategnto i napumanao. Takodje izgleda da jako loše utiče na tetive i zglobove jer su isti počeli da me bole. E sad ne znam koliko je to efekat dianabola a koliko to što nisam dugo trenirao i što sam zanemario istezanje i vežbe fleksibilnosti (vaša iskustva molio bih).
Snagu povećava, ali ništa preterano. Mislim da mnogo više povećava izdrživost i mogućnost da se serije rade sa mnogo kraćim pauzama. Takodje nisam siguran koliko toga je efekat metana a koliko moje vraćanje u formu, ali svakako deluje.
Mislim da su ti bolovi povezani sa tom kombinacijom metan-trening-pivo jer su bili intezivniji jutrima posle večeri u kojoj bih preterao. Da li je neko imao slično iskustvo?