pa ovo nije normalno ni dobro, jebes mi sve... ti nisi realno normalan, stvarno imas krizu srednjih godina, zena te dobro provalila, ne samo sto sa ovakvim pristupom NECES nista uraditi, nego i sledi ti ubrzo ludara...
Ako budem skidao stomak da se vide trbušnjaci nece ostati od mene nista, imacu tipa 70kg.
Do koliko kg da idem sa dijetom, jer nema šanse da mi se vide trbušnjaci u skorije vreme.
druze, odmah cu da ti prelomim , da ne ispadne da ti to niko nije rekao , a rekao ti je vec, ali tebe zabole kurac jer si zacrtao nesto izgleda neminovno...
TI SA 4 BANKE, I SA OVAKVOM FIZIKALIJOM, NE MOZES DA SE "POPLOCAS" PRIRODNIM PUTEM, MA NE DA NE MOZES, NEGO TEORETSKE SANSE NEMA, TEBI TREBA NEKA MAKAR DVA DO TRI DOBRO ISPLANIRANA CIKLUSA DA TO NA NESTO LICI, ALI ZATO MOZES DA:
1.SE OZBILJNO POVREDIS, IZBACIS PAR DISKOVA IZ LEZISTA, POTROSIS HRSKAVICU DA TI TREBAJU POSLE PROTEZE DA HODAS.
2. DOZIVIS NERVNI SLOM TOKOM DIJETA
3. POLUPAS HORMONSKI STATUS ITD...
majke mi , bolje da kupis motor....
e sada ide ono glavno:
znaci nakon sto smo SKAPIRALI sta NE MOZE, ajde da pricamo onome sto MOZE!
ti mozes da skines taj visak sala, ne moras da se ispostis do 70 kila, jer ces unisititi hormonski panel, ono test u kurcu, kortizol sky level, zarad insulinske osetljivosti ?? i da povecas normalan misicni tonus i to radom u TERETANI!!!!
mozes da zivis NORMALAN zivot, da radis 3, 4 treninga nedeljno, pazis sta jedes, i da planiras faze nekih blagih deficita, i suficita... a to da se poplocas kako si ti zamislio, to "malo ", to zaboravi, sta ti mislis da oni recimo- posto si visok, kosarkasi ili fudbaleri, imaju trbusni zid poplocan samo sto su mrsavi? druze to je rad na coru CELOG zivota, citaj CELOG zivota, ti da skines kako si rekao na 70 kg opet ti se nece videti ni jedan jedini trbusnjak, imaces ko oni cigancici sto brljaju po kontejneru stomacic sa rebarcima...
znaci sada ozbuiljno , pametu glavu... pisano ti je ovo ovde vec par puta, Pedja te je dobro "namirisao" jbg iskusniji covek, da ne kazem DEDA zna hahahahahha
pazi sta radis, hrani se sto bolje i treniraj prvo redovno jedno godinu, dve, BEZ ovolike opsednutosti detaljima... ovakve tabele prave i rade profesionalci kada izlaze pred show da bi znali kako su tempirali forme... i to onaj sam vrh bb profija...