Ja licno, danas, nakon 35 god bavljenja sa ovim sportom i izgledam tako kako izgledam uzimam i do 200 gr whey proteina na dan
Naravno, sada ce mnogi da ovo shvate kao sistem da ja posto i prodajem to i zagovoram ali nema veze nikakve sa tim
Radi se o tome da sam tokom svih ovih godina, urinisao sopstevni digestvni trakt sa raznim dijetima, oblicima hrane ( od jefitnog smrdljivog mesa po koje sam cak isao u majdarsku) samo da bi imao vecu kolicnu, a naravno sada tek znam sta sam kupovao i hranio se, pa to npr INDUSTRIJSKOG BELANCA koji se koristi samo u konditorskim prozivodima, i svakako nije za "humane consumpation as like raw material". itd itd itd...sve to je doprinelo da placam grehe iz mladosti iz razoga sto pre svega NISAM IMAO i nisam mogao- da jesam, svakako bih mnogo toga drugacije. Sada vise i nebitno
Danas, sa 50 god zivota konzuimiram dnevno 2 do 3 obroka na dan koji se sastoje, prvi obicno od 10ak belanaca sa pirincem , a drugih 250-300 gr mesa sa pirincem...sve ostalo sto mi je potrebno da odrzim i da igledam kako izgledam unosim iz praha odnosno 3-4 puta na dan ( ovde spada i jedan shake posle treninga gde idem ovisno od toga sto treniram, od 3 do 4 merice proteina), pa preko dana, razni miksevi sa 1 ili 2 merice proteina u koje ubacim ili pirincane galaete ili neko smznuto voce (maline, jagode...sta vec ima)....i to je jednostavno to
Nemam problem sa digestijom (posto sam u svoj toj prici izvukao i ultz kolitis), sada i na ovaj nacin ga imam pod kontrolom BEZ LEKOVA us redovnu upotrebu probiotika
Naravno, i ovo svakako nije reklama i nema veze s atim, a ko hoce da veruje ok, a ko nece zabole me qc......protein koji konumiram zadnje 3 godine u ovim kolcina je iso fuji neutral , a kada se zazelim necega slatkog ( posto slatko ne voim inace i pravi mi problem odkada sam imao kandiddu) onda umutim 2 merice amino whey sa nekim smrznutim vocem..i to je to....