Hocu da znate svi odma da ja ovaj forum postujem, admine, moderatore, članove.Drago mi je sto X3m forum i dalje postoji.
Zadnji put sam bio ovde pre vise od 7 godina....sad sam muz i otac , dvoje dece , nista posebno, odem u teretanu 2-3 puta nedeljno.
Tu gde ja vezbam , deca svasta rade...steroidi i hormoni raznih vrsta samo zbog izgleda i nije mi to strano, ni supstance ni razlozi.
Moja zena da bi ostala trudna , doktor joj prepisao glukofaž. Osusila se bila jadna ko oliva al jbg ocemo decu.
To je bilo pre 4-5 godina. Danasnje vreme, tj nedavno u teretani cujem gutaju taj glukofaz kao aspirin...tj nekako previse olako bez ikakvog razmisljanja i razumevanja sta to radi. Ajd ko ih šiša, nit ja znam dovoljno o tome nit bi ih i da znam to odgovorilo, zato sto se gleda samo "pozitivan" rezultat kako se ...tamo neki Djole iseko. Al mi je bilo malo više alarmantno kada sam veceras bio na decijem rodjendanu i decko kog sam upoznao koji nema veze nisacim uzima glukofaz na svoju ruku , hvali se i preporucuje ostatku ljudi tj roditelja na tom skupu kao nesto opusteno i svima preporucuje njegove doze. Malo smo se jace sporeckali oko njegovih nonsalantnih argumenata, ali sam stao zato sto nemam pojma nista o tome i u wc nabrzaka video da je to lek sa tako reci ozbiljan secer i da nije c vitami pa te bas briga kako ga uzimas.
Hteo sam da kazem da se taj LEK GLUKOFAZ NONSALANTO PREPORUCUJE I LAGANO SE PRIHVATA ZBOG "POZITIVNIH REZULTATA"
Lek jel i nije zajebancija po meni i po opisu koji sam video na internetu.
Ili sam ja malo preterao sa svadjom zbog neznanja.
Ko je dokon i ima znanje koje bi podelio hvala
Ovakva pitanja verovatno nisu praksa ovog foruma, ja obecavam da ce biti prvo i poslednje od mene.