Iskren da ti budem, stvarno ne znam gde se pominje bioenergija i povezanost kancera?
Nemoj samo molim te da mi kažeš da si pomešao odnosno izjednačio pojmove bioenergije (lečenje dlanom) i cell bioenergetics (pravac nauke o biološkim mehanizmima i poremećajima energetske homeostaze ćelijske energije) drugim rečima, da svi razumeju: nauka koja se bavi istraživanjem kako i zašto ćelija stvara i troši svoju energiju i problematika koja ide uz to (Sve je usko vezano za mitohondriju).
Tako da, pošto ne znam gde se pominje bioenergija pretpostavljam da si ti pomešao ova 2 pojma (koji zaista i zvuče slično ali su u pitanju potpuno različite stvari). Ako si to uradio, opet kažem, to si uradio samo iz neke želje da diskredituješ jednog od trenutno najcitiranijeg naučnika u našoj zemlji. I ako je tako, žao mi je što sam potrošio vreme ali kontam i drugi čitaju pa nije skroz džaba
. I druže, ja nisam uopšte bitan niti se pravim pametan i ne napadaš ti mene već rad ovih naučnika.
Ja ne branim nikoga, branim samo činjenice i nauku od potencijalno opasnih paušalnih izjava.
U ovom konkretnom slučaju tvoja doduše zaista nije opasna, jer govoriš da je sve ovo bezveze a nemaš nikakav dokaz, samo ponekad KUCAŠ VELIKIM SLOVIMA DA BI BILO STRAŠNIJE. Najgore što može da se desi je da neko u to poveruje i da ne koristi (pomisliće da si ti u pravu). To u suštini nije ništa opasno samo nije ispravo i maliciozno je što nije u redu. Ja ti poslao linkove da se CreGAAtine prodaje u EU zemljama, ti mi vratiš odgovor: ne ne, to nije tačno, ne prodaje se i tražiš od mene da ti nađem registraciju
. Ko sam ja da to uradim i kako da nastavim sa tobom normalnu diskusiju?
Koliko vidim, prodaje se i u UK i u USA, kontam da su i to neke tamo babana republike kao i Srbija:
Ono što mi najviše smeta u stvari je tvoj način ophođenja i komunikacije a isto tako i to što vrlo tvrdo braniš svoje vrlo čvrste stavove a ne želiš da naučiš nešto što ti može promeniti iste. Ja sa tobom pokušavam da komuniciram normalno
a ti odmah shvataš sve to ka attack na svoj ego. Stvarno jeste najlakše reći, ma to je sranje i čist marketing.
Tako se ne postaje šampion.
Pozdrav!