Pauza (bas da nista ne radim) mi zna biti cca 3 tjedna max, preko ljeta mozda i dulje.
Od mojih treninga u tjednu, nisu svi fizicki zahtjevni, neku su samo
drilanje tehnika koje nisu fizicki iscrpljivi.
Npr. sada (zadnjih dva mjeseca) radim samo teretanu ujutro prije posla cca pola 8.
Nastojim raditi 5 puta tjedno, radim push/pull/leg split - trening mi traje
45min max (2 vjezbe po misicu max).
Na prehranu pazim, ali zalomi mi se da imam binge-eating slatkisa i gluposti najcesce poreko
vikenda.
Preko tjedna vecinom meso, nastojim smanjiti ugljikohidrate, jer sam primjetio da se
u zadnje vrijeme debljam dosta, a sve teze ide to dolje. Iako ja mislim da nejedem uopce puno i da bi cak trebao mozda i
vise jesti (ako idem racunati da trebam jesti vise od 1g protein po kg).
Pijem whey - dvije mjerice svaki dan bar jednu porciju, a dosta puta i dvije. Uzimam vit D,K magenzij i cink.
Jedem dosta voca, al ono fkt dosta svaki dan.
Visok sam 185 imam cca 95kg.
To sa spavanjem fkt vucem dugi niz godina, ono 10 godina cca. Uvijek sam malo spavao, prije mi to nije smetalo, jer bi trenirao
sve jedno i bio bi okej, ali sad mi sve vise smeta u smislu da se sporo oporavljam i jako sporo mi se mjenja izgled tijela,
sporo sagorijevam masti. Opet kazem, nisam expert mozda spavanje nema veze s time, ali sam ja to sebi tako nekako objasnio.
Jer je uvijek taj naglasak na dobrom snu, da je najbolja stvar za oporavak, a toga meni fali.
Ocu se jos baviti sportom na nekoj malo jacoj razini i zato sam poceo razmisljati o Hgh, peptidi, pa cak i o testu.
Ali sam test nekako otpisao bar za sada, jer si nebi htio sjebavati prirodni i poslje pct radit i te stvari o kojima se ne razumjem
bas, a dosta ozbiljno shvacam sve to i necu se zajbavat na svoju ruku.
Zbog toga bar koliko sam citao do sada po netu hgh ili ti peptidi bi mozda bili dobar izbor u mom slucaju. jer poboljsavaju san
i regeneraciju tijela, a nesjebavaju hormone u smislu da se mora raditi PCT i te stvari jel.
Znam da je skupa ta cijela prica, ali mislim da bi si mogao priustiti 3-6 mj kure godisnje i na taj nacin da regeneriram tijelo,
da mogu trenkati i oporavljati se bolje.
Nije mi cilj izgeld tijela pretjerano ni da se nabildan i takve stvari, nego sam da se nekak bolje i brze oporavim.