Vidi ovo, imam neku vezbu, sta znam lat masina npr. I sad odradim prve dve serije 8 - 10 repsa neku kilazu recimo 50 kg
Znaci ja sigurno mogu 60 kg da povucem 4,5 puta ali u naredne dve serije pravim pauzu da mi ciljan reps bude ko sa 50 kg, pa sada dal cu tu sam ili sa partneeom da probijam, ili neka druga metoda nebitno. (kod vuce ekscentricni deo pokfeta bitan). Onda predjam na recimo australijski zgib i tu odradim 3 radne serije dokle god imam striktnu formu, ali opet dajem sve od sebe. Za kraj sebe castim sa dve opadajuce serije donjeg kotura ili t bara.
Posle toga triceps bench uski hvat, ista prica. Posle toga sklek ovi 3 radne, i za kraj dovatis konopce na sajli. Eto prosto samo treba da se ODRADI VAN KONFORT ZONE.
Za kraj mozes odraditi uvek trbusnjake umesto kardija.
Sta ces posle jesti? Pa jesces koliko ti treba i koliko ti telo trazi. To ne znaci da sada treba da pobrstis picerije, pekare, rostilje. Ne. Nego ako mi se jede koja snicla vise, ili kojibkrompir vise, pojescu brate iako mi ne pise u obroku. Isto to i u sledecem. Ako vidis da u nekom trenutku pocinje da preliva mozda, to nije zato sto si ti nwsto zajebao sa hranom, nego da treniras i dalje ko picka. Jbg to nije uvreda nego iskustvo, jednostavno nakon jakoh i dobro odradjenog treninga tebi hrana nema gde da ide osim u muscle. Prica jednostavna. A ako sam recimo na nekom deloadu, da malo odmorim cns taj dan ali necubda preskocim trening, pa sigurno opet necu jesto ko stoka, nego onoliko koliko trosim, povecati mozda proteinski unos, b vitamin kompleks itd, vrlo prosto. Robujete jelovnicima i brojkama i to u stadijumima u kojima ste daleko od te sitne kalkulacije... Jaaako daleko.