Nadoveyao bih se pitanjem na ovo, zasto royal ovako nisko na listi ? Meni se licno fantasticno pokazao za te pare, mada bold ne volim , uzimao sam ga ali blag mi je za vecinu ciljeva i ciklusa? Nit sam diler nit reklamiram , hocu samo da znam istinu sta konzumiram, i ako je pametno ici malo skuplje, ajde idemo ali, kazem brutalno se pokazao-zasad ( eeeee nekad smo se i u magnus kleli a sad je vital ulje unutra hahaha, shala) Pitam iz razloga, odradjen priming, posle toga isao( jos idem) onu da ne kazem klasicnu pocetnicku kuru al , basic je jbg, pon 500mg gal depo, 250mg deca, 50mg , pa cetvrtak 250ostalo sve isto mg depo dbol ED, royal sve, 6 ned tako .... pa sam mislio da krenem sustanon recimo, 1dan 500mg, pa posle svaki treci dalje, 250, 500,250,500.....onda tren acetat svaki drugi dan po 100mg, razmisljao sam turanabol, 50 mg ED , mada mi se samom sebi namece pitanje sta ce ti ovo zadnje.....pitanje dakle u vezi royal lab a menjati, ne menjati , zasto, iiii saveti sto se tice izbora samih lekova. Hvala