Slazem se, nije dovoljno istrazeno ali mozemo ici i gledati rezultate ljudi koji su ih koristili da vidimo kratkotrajne efekte. Jedan od razloga sto sam dosao je da mi ljudi napisu odakle su sta koristili i napisu dobre i lose stvari koje su im se desile na njima. Ne znam zasto dobijam komentar vidim da volis da citas i pises, kao da je to nesto lose. Pre bih rekao da bi bilo gore da se ne edukujem i onda dodjem i pisem kratke postove od jedne recenice, kad mozete i videti sami da sam dosao da imam diskusiju i dobijem neke informacije o tome sta sam pitao.
EDIT:
Mislim, ako imaju ljudi koji imaju vise znanja od tebe mogao bi pogledati to i edukovati se. Kako mislite da se neko edukuje ako nema nekog da ga nauci? Ako da ne verujem nicemo cemu citam i o nekom ko prica cemu da verujem onda? Jedna od osoba koja je u fitnes communityju poznata i kao osoba sa dosta znanja je derek. Shvatam da ste stariji i imate dosta znanja, ali nikad ne skodi uzimati informacije i prosiriti znanje. Mozete pogledati video sam, od 30 minuta i videti istrazivanja koja on linkuje i sami ih procitati ako necete njegovo misljenje. On sve lepo objasni, na profesionalnom nivou sa strucnim izrazima pa bi neko kao vi mogli to jos bolje shvatiti nego ja.
Hvala jos jednom na vasem savetu, ako budem imao neka pitanja oko AAS sigurno cu i vas opet pitati posto verujem da bi ste tu bili otvoreniji da imamo dalju diskusiju.