Pozdrav svima, vec desetak dana citam po forumu o steroidima i resio sam da podelim sa vama moju prvu kuru, imam 29god treniram vec neko vreme i danas sam poceo sa testosteron depo 2x nedeljno (po 1kubik) + metan 1 posle dorucka i 2 pre treninga uz to pijem kreatin hidrohlorid, magnezijum direkt i kompleks vitamina i minerala, jedem jako i kvalitetno (jaja sira kupus piletinu mleveno meso tu i tamo krompir pirinac voće i povrce sto vise mogu i orascaste plodove) trenutno imam 3 obroka dnevno trudim se da ubacim i 4ti kad mogu, imam 74kg vec neko vreme i resio sam da uz pomoc kure nabijem jos koje kilo. Ostavicu sliku kako tenutno izgledam. Ako nadjem kako da uploadujem hehe
Dosta su mi pomogle informacije sa ovog foruma a imam i 3 drugara koji koriste steroide jedan takmičarski takodje je i personalni trener, ostali kao i ja rekreativno, jedan od njih drzi supliment shop drugi teretanu tako da sam lepo upucen i spreman za kuru i nove Gains!
Pisem uskoro kako napredujem. A ko je nov i koga zanima sta radim i kako, pitajte.