Planiram jedogodisnji plan "lean bulka".
Par bitnih stvari o meni. 184cm,97kg,23 godine,od 7. treniram, od 15. te ozbiljno.Sa malim pauzama zbog povreda..
Plan je sledeci.
Natural izvaditi krv,zabeleziti rezultate testa i estradiola,ostalih hormona radi daljeg uporedjivanja.
2 meseca lgd 20mg.
-"pct":
2 meseca mk677(10mg),testorol,terminator,zink omega i ostale zanimacije.
1 mesec pauza od svih tableta,osim vitamina minerala i omege.
Ako su hormoni i zdravlje ok u poredjenju sa krvnog slikom od pre ciklusa idemo dalje:
2 meseca lgd20mg isto ,plus cardarine 20mg(radi izdrzivosti i mogucnsti dodatng povecanja intenzitetea i volumena treninga i kondicije)
opet isti pct od 3 meseca ,opet proveriti hormone i sve.
Ako je sve ok :
2 meseca
450mgs nedeljno test prop(pon sre pet po 150mg)
oko 40mg dnevno anavara balkan pharm,
pct isti kao za prosle cikluse testorol,terminator cink itd.
imati pri ruci klasicne lekove za kontorlu estrogena ali ih ne bi koristio osim ako budu bas bas preko potrebni.
+suplementi za zglobove tokom cele godine,imam dobro iskustvo sa labrada elasti joint,mozda bi menjao na animal flex povermeno ali to je manje bitno.
Za pocetak bi radio kratke cikluse, znam da oni nisu maksimalno iskoristavanje hemije,i hardcore likovi bi rekli nepotrebno drkane hpta i hormona. Ali sa obzirom da nikad nisam korsitio poceo bi sa manjim ciklusima i dozama,da mi se telo ne prezasiti prerano ,da ne moram rokati velike doze prerano radi rezultata.
E sad sto se tice lgd,znam da nije popularan na forumu da ga glavne face foruma ne vole
Ali imam razlog da verujem da radi. Naime moj otac(43 godine,koristio hhemiju u mladosti i to hardcore-npr. 1500mgs test , tadasnjeg "Bionabol" diababola nenormalne doze itd,mada zadnju kuru je imao 2005) je uzimao lgd 20mg 2 meseca,navukao solidnu kolicinu mase,snage da ne kazem, radio 120kg curl 12 puta sa solidnom formom itd.
Od pcta nije uzimao apsolutno nista jer ga je bolelo uvo i nista mu nije falilo ni za vreme ni posle kure od 2 meseca.
Zadrzao bar 3/4 dobijene mase.
Uglavnom imam razloga da verujem u lgd.. Nemam razlog da lazem o ovome jer koja je poenta laganja kad svakako niko ne zna ko sam i nemam razloga leciti komplexe anonimnim pisanjem ,i to pogotvo pomocu oca.
Mk677 bih probao da vidim kakav je,jer su pomesana misljenja jako...
Ne bojim se hemije, ne bojim se nuspojava koje uopste ne ocekujem i nije mi problem eksperimentisati sa svojim telom. Nikad se nisam opijao pusio drogirao,za sta smatram da je mnogo nezdravije,ali i mnogo vise prihvaceno u drustvu i medicini(obicnih doktora...) od AAS.
Ivako je puno teksta sa obizrom da ne pisem placenom privatnom treneru ,nesto na brzinu o ishrani i treningu.
Trening :
Ujutru
pon sre pet-trcanje kikboks dobrih 60-90min intenzivno
uto cet sub-armwresling trening,nalozen sam na armwresling(dakle,biceps podlaktice)..
Uvece(120 min minimum)
pon, cet -ledja,ramena,volim ovu kombinaciju meni iskreno prija
uto pet - grudi, triceps
sreda,subota-noge
Ako je nekom bitno napisacu detaljnije plan treninga.Ne bih smanjivao intenzitet tokom off perioda.
Ovo je delimicno ralzog uzimanja hemije zbog kolicine i jacine treninga,volim da treniram ali natural sa ovliko treninga je bas preterano i mislim da suplementi i dodatci za zglobove nisu dovoljni.
Israna- Kalorija ne znam koliko tacno,to ne zna niko. Moram uraditi testing koliko mi je maintenance bez treninga,pa bih dodao 1000+ zbog velike kolicine kardija i treninga uopsteno. I naravno stelovao bih kalorije u odnosu na dobijanje tezine,intezniteta trennga itd.
Uglavnom klasika,dorucak, trening1 , rucak1, rucak 2 ,trening 2, obrok posle treninga, vecera.
-10g bcaa ujutru odma sa dosta vode
-Dorucak jaja, wudy sa sirom(moj guilty pleasure) hleb xy kolicine zavisi od kalorija.
-Rucak bolonjeze ,govedina 500g dnevno(250 po rucku,2 rucka imam),testo durum danubius(gramaza ne znam zavisi od kalorja,ugl dobra testenina oko 12 g prot na 100g)
-na treningu tegova uvece bi picio neki dobar sok od narandze sa 20g bcaa u njemu. Intraworkout metoda koju bih testirao,Milos Sarcev proicao o tome. Ne znam da li je dobro iili lose pa bih probao. Po logici je dobro,brzi hidrati i bcaa tokom pumpanja krvi u misic,plus mogucnost duzeg treninga zbog dopunjavanja glikogenskih rezervi.
-posle treninga sejk sa proteinom 2 merice mleko banana neke zanimacije koje nadjem(kakaoa,cimet, puter od kikirikija itd)
I ako ste mislili da je ovo lose, bam- vecera kutija plazme i mleko.
to bi izaslo na 230 plus grama proteina dnevno.
Kod ishrane sto mi je bitno da mi je odrziva tokom godine da me ne smori,da mi je fino.
Za bodyfat nisam nesto zabrinut estetski,samo zbog hemije i aromatizacije, zato bi po potrebi smanjivao kalorije,menjao obroke.
Sve ovo uz povremeni fasting 24h zbog odmore od hrane,mini reseta insulina itd.
Kad smo kod reseta insulina-u toku mk677 praviti pazue od dan dva jer on zna sjebati insulinsku rezistenciju.
I 2 nedelje pred svaki cikljus raditi priming ili kako to zovete sa low carb ishranom,da pripremim i resetujem receptore.
Posle godinu dana i svega ovoga radio bi lagano definicju bez AAS i Sarmsa,,koliko mi bude potrebno, verujem vise od 6 meseci.
Hvala ako ste stigli dovde ,svaki savet i kritiku na bilo koji deo cu prihvatiti. Cak i ako me ispljujete