i sta ti to sada vredi i sto si prosao jeftinije kada ce najverovatnije zavrsiti u solji...
vidi ako ti kazem da Iso fuji ne bih menjao ni za jedan drugi protein na trzistu... ok , lazem probao bih od yamamotta, beef ima cookie ukus , mada beef uvek ima nezgodniji ukus... no nije to poenta price. Poenta je da je Iso odlican proizvod i ima i finu dozu bromelaina u sebi (enzima koji pomaze u razlaganju proteina u ak i dalje), opste je poznato da su old school bilderi jeli ananas zbog tog enzima, kako bi im pomogao u varenju veceg protein intake-a. tako da ako imas mogucnost probaj, ni ja zbog finansija ne uzimam uvek veliku kantu, jbg 7 soma kada saberes pored svih mesecnih izdataka nije malo, ali pre cu da uzmem i manju kantu da imam za neki pwm sa uh , nego da lovim jeftina govna i koncentrate zbog kojih cu kasnije zaliti sto ne mogu da svarim obican sir. A siguran sam iako to nisu zvanicni podaci, nego subj osecaj, da sto vise crevnu sluzokozu opterecujes alergenima ili mucis necim sto ti ne pase, to ce sto vise stradati i skratiti mu rok normalnog funkcionisanja, ako i ne dovesti do samog errora konstatnom iritacijom, sto se masovno i desava... pricam ti to zbog toga sto se vidi da hoces da ulozis u zdravlje... pa ono razmisli, ja iskreno ili bih pio kvalitet ili ne bih pio uopste... karakteristicno je to danas sto svi trpaju sve u sebe nehajno, sve zarad trenutnog fizickog izgleda, od hemije pa do fus suplementacije sto se svercuje preko Pere Laze Mike I na kraju naravno Zike, pitace ih telo, kada ih prodje nejebica i kada zadju u neke godine pada performansi i telo pocne da ide silaznom putanjom, kada sve cinis da usporis taj proces, sta su u sebe unosili...