Pozdrav, uradio sam test cycle pre 4 meseca nisam imao pct pri sebi nazalost pa sam isao na to da se polako sve samo vrati, uradio sam krv ovih dana, testosteron mi je na 450ng/dl a estrogen 1239 ng/dl, osecam nekim danima kao da sam kao robot nekako nemam emocije depresivan sam malo, kao da sam lenj ne radi mi se nista nemam entuzijazma ni za sta bukvalno sam kao robot ne prica mi se ni sa devojkom nista me ne zanima, da li je ovo moguce od estrogena? Na krvnom rezultatu pise da je to ok estrogen i test za moje godine (20) tj da sam u nekom zdravom range-u ali ja ovo nisam imao ranije pa mi je potpuno nejasno. Imate li neke preporuke? Bez komentara za pct itd znam da sam glup sto nisam imao pri sebi i znam da sam glup sto sam uopste radio test sa 20 godina
zasto mislis BEZ KOMENTARA za pct?
Ovo i jeste NAJVAZNIJE, posto ti verovatno pod pct smatras LEKOVE, ali nisi hteo da ih uzimas (sto je ok) ali sa druge strane nisi hteo da "bacas" novac na ono sto ti je bilo potrebno da se telo vrati u homeostazu?
Problem je sto stav "bez komntara" primenjujes i sada.
Dajte mi pomoc, ali nemojte pisati ono sto ne zelim da citam.
Bez obzira sto su u E i T djene djene u okvirima ref vrednosti telo se ocigledno jos uvek bori sa "repovima" koji udaraju po hormonima iz prijrajka. I sam kazes NEKIM DANIMA, sto znaci da nije uvek, stalno i permanentno sto je sasvim logicno u borbi telsnih hormona
U trenutku analize krvi, vrednosti su bile ok (kako vidimo) i tada si se ti osecao ok. Kada hormoni ubace u rikverc, ti dozivljavas to sto dozivlajvas. rolekoster koji je zaista tezak za izdrzati.
Da ne duzim
tebi JESTE potrebn pct ali ne sa clomifenom, nolvadexom i ostalim sranjima vec
- testoRol (pojacati nivo T_) 3 kom svaki dan
- ashwaganda ksm 66( uz sve sto dosnosi najvaznie OBUZDATI DIVLJANJE E)- 2 na dan
- Omega 3 - posle svakog obroka 3 kom
- C vitamin - 4000 mg dnevno
- E vitamin- 1 do 2 caps na dan
- ukoliko jefinancijski moguce uz ovo ubaciti Terminatora- 4 caps na dan
za 4 ned neces n znati da si bio na hemiji ikada