Iskreno i da imam neko savetovanje, ne znam stvarno
Gledam, citam po netu, trazim sta je korisno za misice, sta za oporavak i na osnovu toga kupujem. Nemam neki drugi razlog, osim da mislim da ce mi pomoci u napredku. Dosta toga moze biti prodavanje magle. Jbg.
Pa 2 obroka su mi uglavnom ista. Neka vrsta mesa, najvise belo, ali ubacujem i druge vrste koje imaju manje masnoce. Ako lazu one nalepnice oko nutritivnih sastojaka, onda gresim. Ali ako ne lazu, uspem 3 obroka cvrsta lagano.
Npr ako su mi 2 obroka protein+ uh, neka vrsta mesa. Belo najvise, ali ubacujem i ostala sa manje masti i riza uglavnom, ali znam da ubacim i krompir, pasulj iz konzerve, galete, boraniju u rerni spremljenu. Imam prostora da pojedem 2 jaja + 200 gr tecnih belanaca sa bezasnim sirom ili onom nekom sunkaricom. Kada se doda salate neke, bude to fina kolicina u tanjiru. I taj obrok bude 350 kalorija. Kazein 220 kal, Whey 100kal, ta 2 obroka oko 500-600. I ostane jos kalorija za nesto drugo. Ovde ima dosta toga bez secera, i bez masti i sa proteinima, pa lako mogu da dobijem kolicinu sa ne previse kalorija.
Ja se trudim uvek da jako odradim na treningu, ali zbog splita koji sam sam podelio, mislim da 90min ne bude puno. Znam da mozda sa 3 vezbe moze da se postigne isto sto i ja sa 6-7 i da moze da bude i kontra produktivno. Ali mogu ili da vezbam ili sedim ujutru i ne radim nista.
Ledja, zadnje rame, trapez, vrat
Noge, komplet sa listovim, grudi - znam da je cudan splita, ali grudi mi genteski bas odskacu i mogu da ih pogodim nakon nogu
Prednje, srednje rame, biceps, triceps.
Logicno da ce snaga opadati tokom treninga i da mozda necu odraditi najbolje sto mogu na kraju kao na pocetku. Kao sto sam vec napisao, slobodnog vremena previse i 90min.
Niti sam profesionalac, niti imam nekog da mi prenese znanje. Mozda bih postizao mnogo vise i sa manje truda, ali sta je tu je.
Hvala na savetima i na kritikama.