E sad ti lupi bas slucaj... aneurizmu je tesko dijagnostikovati jer ne daje simptome i u vecini slucajeva se i ne vidi na mri osim ako se ne radi sa kontrastom itd itd. Kako bi ga drugacije lecili osim supstitucijom... pa jbt moze biti milion cinioca zasto taj covek nije isao da snimi glavu na vreme... a ovde se javio momak koji leci psihu testom jbg i zalazi u dubok problem.
Pedjos ne mozemo porediti zapad i nas, osim toga na zapadu je pored trt a ukljuceno jos jedno oko 10 lekova sirokog dijapazona medju kojima su i psiho aktivne supstance kako bi se coveku produzio zivot, znam licno gospodina koji sa 90 i kusur godina fukncionise i u radnom je stanju bez i trunke senilnosti, sa energicnosti mladica od 30 god,ali svaki dan prima i guta punu saku lekova. Hocu reci, kod njih se filozofija ne zavrsava samo na testosteronu.. daleko vise od toga
jebiga
ne vidim razloga za ovim
nije MOJA filizofija vec je to ono sto citam i pratim i ucim svakako vise nego ti koji nema dodirnih tacaka sa ovom sferom,
Dakle, ovde nije rec o tome sta JA kazem, vec sta govori nauka
Ti znas 1 coveka sa 90 god, verovatno sa interneta, a ja znam 1001 coveka LICNO koji je resio problem na drugi nacin od onoga kojeg ti opsiujes
Vema si kontradiktoran
Sam kazes DALEKO SMO MI OD ZAPADA, ali...i onda kreces sa pricom o tome
Pa ja i govorim da smo daleko i da ono sto drugi rade mi ne radimo
Ti se hvatas testosterona, a da pri tome materiju ne razumes. Ili ako razumes svakako je razumes manje od mene.
Cak i da smo na istom nivou i znanja i razmisljanja o tome, brate...ti nisi video na slikma ljudi onoliko koliko sam ja onih sa problemom, sa resenim probemom itd.
Ja nemam praksu i nikada to ne bih uradio pre svega zbog SEBE da stavim sve mailove, i poruke od ljudi kojima sam pomogao samo na osnovu MOG isksutva i onoga sto sam JA RADIO NA SEBI, a uceci NA SEBI, jer nisam mogao da proandjem adektan respond ovde. Ne znam iz kog razloga podistavas do jako ruznog nivoa nesto sto pre svega ne razumes. Zaista ne rauzmem
Meni je zao sto ovde cita bar 40 ljudi za koje znam 100% i da ne zele da se ukljcuju u razgovor, a posle neke teme mi salju poruke.I to je tako
Ne zele da ucesgvvuju iz ovog ili onog razloga, nebitno i ne zanima me ali ljudi su sa skoro pa indenticnim isksutvima kada je u pitanju tema.
Ne znam zasto toliko ne prihvatas nesto sto ne razumes. Ok, covek se plasi nepoznatog i ja to razumem
ALi ako je ptorebno ziveti kao kurac do kraja zivota, samo iz razloga sto se plasis (ne ti) prosiriti vidike izvan necega, onda ok. To je svakakos privanti izbor pojedinca. Moj nije.
Pirat, i da shvatis, Ja nisam od onih koji problem resava tako sto ce da se ubode ili usmrce nesto!!!
Pre svake reakcije, dobro izucim tematiku u kojoj zelim da ucestvujem i onda odluku donosim sam!
Ponavljam.Uvek cu kod lekara da odem prvi, ali ako sam shvatam da mi on problem ne resava, pa trazim drugog jebem ga..valjda je to logicno.