Ok vise sam ocekiva konstruktivnu debatu i ako sam po vasem misljenju izjavio glupost ispricavam se
mozete slobodno izbrisati post.
Inace ovi forumi su namjenuti medjusobnim izmjenama informacija i iskustva.
Zanima me zasto je vase misljenje oko PCT tako kriticno?
Hvala i ljep pozdrav
Da bi debata bila konstruktivna i argumentovana, mora da se zna ko su ucesnici debate ili argumentovane rasprave.
U ovom slucaju, moje ime je Pedja Petrovic, a ti si kao anonmus dosasao da debatujes kako kaezes
Sve bi to bilo ok (mozda) da iz tvog pistanja ne izivire evidetno provednih nekoliko dana na stranim forumimima gde si "sticao" znanje iz ove oblasti, i nakon nekoliko dana citanja sebe smatras za kompetentnog da bi sa nekim mogao da "argumentovano" pricas kako ti kazes
Nisi izneo ni jedan jedini argument osim nekoliko stvari naucenih random napamet, i njih se sa eng preveo na hrv ijezik i napisao ovde. Dakle, to nije cak ni tvoje MISLJENJE, a daleko od argumettovanih cinjenica vec samo puko prepisivanje sa interneta necega za cega ti u ovom trenutku smatras da je to tako!
Mi smo mnogo puta ovde pricali o tome, a da se ponavljamo svaki put, kada neki novi interent ratnik dodje nakon xx meseci ili gdina, sa indneticnom pricom, pitanjem i slicno - priznati ces da je to uzaludno
Da skratim.
ukoliko zelis argumentovano i konstruktivnu raspravnu, najmanji problme.
Predstavis se punim imenom i prezimenom, okacis neke svoje fotoagrafije, neki profil gde ce se videti tvoj minuli rad, ili na tebi ili na klijentima bilo sta slicno. pa da onda krnemo u argumetnvoano raspravu.
Raspravljati se sa imaginarnim licnostima, cak i o cirkusu korona, je svakako glupo