Pošto nijedan post na forumu nema reko da otvorim jer me živo zanima.Higenamin Hidrohlorid je izgleda suplement koji se dobija iz pojedinih biljaka i koristio se kao veoma jak sagorjevač masti.Djeluje kao agonist beta-2 recepotra masnih ćelija i povećava mogućnost njihove mobilizacije.2017. godine WADA ga je zabranila u profesionalnom sportu zbog uticaja na srce i kardiovaskularni sistem (kao što su i efedrin).Čitao sam da je u kombinaciji sa Yohimbinom brutalan jer Yoh blokira alfa-2 receptore a Higenamin "pojačava" beta-2 receptore tako da se masti prže ko lude.Je li iko imao dodira sa ovim? Samo pseudonauka ili nešto više ipak?
Kako se dolazi do supstance? Bukvalno nidje nema na internetu cist prasak osim iz Kine al ne znam koliko bi dozvolili da se to uveze tek tako. Jedino dje ga ima je u nekim preworkoutovima koji su precijenjeni preko svih granica normale.
A nesto cisto sumnjam da to moze tek tako proci kroz carinu.
a jesi razmisljao nekada odakle se dobija recimo efedrin... higenamin je suplement onoliko koliko je i efedrin...
Pa sta ce cak u kinu...
Ako je forma za slikanje , samo lagano, siguran sam da si tu... samo treba da finisiras , ovako kako si opisao...