da li mozda umesto Arimidex-a da primenim Proviron (za sprecavanje konvertovanja testosterone u estrogen)
kako ces znati da ces bas ti imao konverziju testosteronE u E?
Konvertovanje ili porast estrogena, uglavnom pa naveo sam vec, samo sto to nisam opisao u detalje, evo ovako
Analize (nakon svake 3-4 nedelje):
1. Kompletna krvna slika
2. Gvozdje
3. Kalcijum
4. Kreatinin
5. Albumin
6. Bilirubin
7. ALT
8. ALP
9. AST
10. Estrogen
11. Testosteron total I Slobodan
12. Holesterol HDL I LDL
13. Tiroidna zlezda T3 I proaktiv
....i sta ce ovo da znaci kada budes na hemiji?
Evo ja cu ti odmah reci sve, nema potrebe da bacas pare pod 1, i da pravis..ajde, necu....
dakle
svi rezulatti hormonalnog panela ce da budu "uzjebani" Neki vise, neki manje, ali i nebitno
Dakle, ako mogu da zakljucim sta ces ti da uradis.
Ukoliko E bude veci (a hoce) ti ces da krenes da uzimas AI da bi E doveo "u red" - ovo je razmisljanje na nivou ljudi iz filma let iznac kukavicjeg gnezda
Redom
ti si NAMERNO uzbejbao svoje hormone koristeci LEKOVE- krucijlan rec NAMERNO.
NAMERNO si podigao nivo E (sada govorimo o njemu, mada je on najnebitniji, ali je tebi veoma bitan jer se plasis "sise" pa te to mori, a pametnije bi bilo da si znacaj pridao drugim hormonima kao sto je prolaktin, kortizol itd......
Podigavsi nivo E sto je neminovnosto ZLUPOTREBOM lekova ti ces da KORISTIS DRUGE LEKOVE, da bi snizio vrednosti E koje si povecao NAMRENO sa drugim lekovima?
Da li ti uopste i malo zvoni sada koliko je prica glupa?
ALi mozemo i dalje
kada supresujes E sa AI, a i dalje si na lekovima koji neminovno povecavaju nivoe E, sta mislis sta ce da se desi kada se skines sa lekova i A i B? Pusti malo masti na volju pa da vidis do gde mozes da dobacis sa tim.
ali da ne gubim vreme.....
to sto si napisao je budalastina....
znam da je to sada hit medju "trenerima" kako bi pokazali "znanje" pred klijentom,pa kao vodivski racuna o njemu, traze mu da na sred kure vade hormone VAUUUUUUUUUU #lebtijebem.....