Pozdrav svima. Ukratko o meni: Imam, 32 godine, 95kg, 183 visina. Idem u teretanu 12 godina i treniram kick box.
U zadnjih godinu dana u gym-u radim full body 3x nedeljno (nedelja, utorak i cetvrtak), a kick box imam ponedeljkom, sredom i sparing petkom. Subota rest day posle sparinga.
Do sada nisam koristio nista od steroida. Pre 5-6 godina sam bio zagrejan za andropen, ali nakon nekoliko konstruktivnih saveta ovde na forumu sam odustao i fokusirao sam se na korekciju ishrane i treninga...
Od suplementacije je redovna upotreba whey-a, kreatin, dex, glutamin, vitamin c, cink-magnezijum-vitamin B, s vremena na vreme Hot Blod...
Imam nekih 6 obroka dnevno. Prvi obrok odmah po ustajanju iz kreveta, pravim sejk sa bananom, jajima, ubacim whey, laneno seme,ovsene pahuljice.. Posle dorucak uglavnom jaja i neka salata, posle uzina bademi, brazilski orah, golica, neko voce ... rucak meso i salata, vecera isto meso i salata...
Uglavnom uvek pravim neke kombinacije da mi ne dosadi ishrana, ali uglavnom se zasniva na piletini, govedini, pa i svinjskom mesu, tunjevini. Povrce je uvek prisutno...
uglavnom je to neka okvirna ishrana, da sad ne smaram puno... Jer puno zavisi i od dana u kom periodu imam trening pa na osnovu toga moram da se uklapam.
Posle treninga obavezno whey, dex, glutamin i kreatin... Uglavnom gledam da nisam ispod 200gr proteina dnevnog unosa.
Masti i U. hidrate se trudim da zadrzim u nekim okvirima normale, mada muku mucim kad smanjim hidrate..
Sada sam resio da idem 12 nedelja sa galenikinim depom po 500mg nedeljno (tipa ponedeljak i cetvrtak).
Ne bih ubacivao nista pored toga s obzirom da do sada nisam nista uzimao i smatram da bi ovo trebalo da odradi solidan posao uz adekvatnu ishranu i treninge. Trenutnu ishranu planiram da iskorigujem u smislu da pre i u tom periodu povecam unos proteina, a smanjim masti.
Nolva je spremna za svaki slucaj ako se daleko bilo ukaze potreba za njom, u suprotnom ne planiram da je uzimam.
E sad, interesuje me da li nakon kure ici sa pregnilom jednom nedeljno narednih nekih 4-5 nedelja ili pak je dovoljno samo pogurati sa tribulusom i cinkom celu pricu nakon ciklusa?
Da napomenem odradio sam i analizu krvi ukupan testosteron i estradiol da vidim kakva je situacija, cisto da ne ulazim u pricu ako je estradiol negde vislje nego sto bi trebao da bude. Rezultati kazu E2 23.40 pg/ml, a T 3.450 ng/ml.