Vratio nam se pali brat ali sad sa drugim nalogom.
"Mogu li da dobijem tvoje mišljenje molim te? Upoznao sam jednu devojku u teretani. Lepa je i mnogo mi se sviđa. Ona radi kao recepcionarka u toj teretani. Oboje imamo 25 godina. Poslao sam joj zahteve za praćenje na fejsbuk i Instagram i prihvatila je. Nekad baš lepo pričamo, čak mi ona prva priđe i krene da priča sa mnom, pita me jel idem na fakultet, gde radim, da li se bavim sportom, kako se zovem. Pričamo o vežbanju i treningu. Pričamo o našim familijama, o hrani, o muško ženskim odnosima. Kad ne mogu da nađem nešto u teretani neki teg ili spravu ona se sama ponudi da mi pomogne. Problem je što ima više onih situacija gde me ona skoro ignoriše kao da ne postojim. Na primer prođe pored mene bez ijedne reči, bez da me i pogleda. Zašto je nekad fina prema meni a nekad se ponaša kao da sam zid ? Zašto ne može uvek da bude ista ? Prema nekim ljudima u teretani se uvek isto ponaša i njih nikad ne ignoriše, sa nekima od njih priča kao da se znaju ceo život, malo sam ljubomoran zbog toga. Svaki mesec kada plaćam članarinu u teretani ona me pita kako se zovem kada upisuje da sam platio. Rekao sam joj već barem 10 puta moje ime i prezime a ona i dalje pita. Bio sam u toj teretani skoro 100 puta u zadnjih 12 meseci. Nisam ja tamo od juče. Zar je moguće da još uvek nije zapamtila kako se zovem ? Da li ona ima amneziju kad mene vidi ili sam ja toliko nebitan ? Ona ostale muškarce u teretani zove imenima, kaže im hej Marko, hej Miloše, hej Luka. Kako je njihova imena zapamtila a moje nije ? Valjda i ja vredim jednako. Primetio sam da se često igra sa kosom kada sam ja u njenoj blizini ili kada smo ona i ja sami u teretani. Kažu da se devojke igraju sa svojom kosom kada im se sviđa neki momak."