Pozdrav ljudi, kao prvo sve pohvale za rad na forumu , duze vreme vec pratim vas forum i mnogo stvari sam naucio.
Evo dodje i vreme da ja pitam nesto, tako i napravih racun, jer nisam mogao naci slican savet, trudim se da pretrazujem vec pisane teme ali ipak svi smo mi drugaciji na svoj nacin pa eto odlucih da pitam za moj slucaj. Treniram u teretani vec duze vreme, oko 5 godina tacnije , ranije sam kosarku trenirao, pa sam imao slucaj da naglo porastem .Do sada je to bilo cisto rekreativno, jer zbog povrede sam prestao kosarku trenirati, i prebacio se na fitness. Naravno nije to bilo aktivno treniranje 5 godina, studirao sam , pa je imalo tu i prekida i slicno.
Imam 26 godina, 195 cm sam visok tezak trenutno oko 100 kila. Prvi put kada sam usao u teretanu imao sam 190 cm i oko 75 kila, muku sam imao da se ugojim
Trenutno sam na bulking, znaci unosim oko 3600 kalorija, ukratko cu napisati na sta se svode moji obroci.
Dorucak
jaja , ovsene , banana, kikiriki puter , mleko , merica proteina jos neko kostunjicavo voce, zavisi od situacije, sve to u blenderu i popijem
rucak 1
riza, piletina, neka salata
rucak 2 bude posle treninga isto kao rucak 1
protein shake nakon toga uz neko voce
vecera nije bas cisto , pojede se neki hamburger nekad iskreno da kazem , nekad ponovim ono sto je ostalo od rucka uz masni sir
uglavnom kalkulacijom makro nutrijenata zadovolji se dnevna potreba
Do sada nisam koristio aas, planirao sam da pocnem ciklus sa 500 mg testosterona nedeljno i zanima me sta da uzmem uz to kako bi dobio na misicnoj masi, naravno dok budem koristio aas ishranu cu doterati , tako da ce sve biti cisto i kolicinski dovoljno.