"mnogo" je subjektivno, ali ne vjerujem u priče da je Frank Zane uzimao 100mg prima sedmično, da su u golden eri išli 250mg testa itd... Sad se pecaju na priče kako danas niko ne zna trenirati jer licemjeri iz golden ere lažu o dozama. Još samo da Arni kaže da je uzeo Olimpiju na veganskoj ishrani
to ce arni verovatno da kaze u neko vreme
samo sto je tebi problem TI odnosno TVOJ kriterijum, gde si rekao i sam (u nekom od tvojih postova) da si unistio zdravlje sa hemijom i to sa bogami JEBACKIM dozama.
Dakle.
ti niti si reper, tj ni ti ni svi koji misle da je VISE bolje
evo
ja cu ti reci da NIKADA u zivotu nsiam presao 750 mg test enhtata, cypiinata, sustanano..
dobro nisam ni bio na Olipmu ali svakako sam pobedjivao tu i tamo na nekim takmicenjima za razliku od tebe koji si uzeimao duplo vece doze od mene, a u zviotu nisu ni izasao na takmicnje
onda cu ti npr reci da Max trzin sada uzima 600 mg cypionata, 500 mg NPP i 100 mg metana
Kako momak sa 130 kg izgleda sada, mozes da vidis na nasem IG profilu
https://www.instagram.com/ogistra_shop.suplementi/EDIT ..zaboravih da napisem to da...ALI, max jede 650-700 gr UH, 500 gr proteina i 150 gr M!!! I do kada trenira sa Sassijem trenira KRVNICKI, ovo znam posto zandjih 10 dana trenirnam sa njim..
Ja da ti kazem da je Roni Coleman isao 20 iu gh na dan - jeste, i tebe ce sunce da ozari, ali kada ti kazem da Roni nije isao vise od 1000 mg androgena po kuri, ti ces reci da lazem
Ne znam sta ti znas o Zane pa da tako govoris, i svakako da nije uzimao 100 mg primobalana vec je uzIMAO mnogo vise (posto se druzim sa judima koji ga znaju i koji sa njim rpicaju kao ja sa njima) ali da je uzimao KOLIKO god da jete, frank je jedva imao 90 kg i izlgedao je kako je izlgeda
ti ces sada da krenes o gadosti danasnjeg izlgeda, isnulinu, homronu itd itd itd- naravno braneci svoj stav oko toga
a da li je tebi normalno da si ti npr unistio zdravlje na tome sto si uzimao i da nikada nije ni izasao na takmicenje (kako si i sam rekao) i da neko onda uzima dva il pet puca vece doze nego ti i da je sve ok? Malo neleogicno. ako se slazes..
Nema sta da se pecaju
evo ja cu javno da kazem da 90% ljudi koje znam treniraju kao PICKE
Ukoliko smatras da treniras dobro, uvek si dobro dosao na jedan trening kod mene, pa ces svakako videti gde si.
Ovo mogu slobodno da tvrdim da LOSE treniras, gledajuci tvoje slike, gustinu misica, VIDNO zaostale misicne partije, telo izmuceno do besmisla sa raznim dijetama, hemijom itd - kada me vec vuces za jezik da napisem.
naravno, ovo ne pisem zlonamerno, vec ovo mozes da gledas kao savet.
Meni opasno ide na kurac kada neko prica o necemu sto pre svega NE RAZUME (kao ti- ne razumes ni 10% ovog sporta) ali na osnovu SEBE donosis zakljucke kako neko uzima TONE hemje, posto ti nisi uspeo da uradis ili jesi, u maloj meri sa onim sto si ti uzimao i onda jos prica oko treninga. Evo, ja za tebe kategoricki tvrdim da NE TRENIRAS ni 10 % onoga sto ja sa 50 god treniram-
Da, goledn era je znacio RAT i krv do kolena u teretani.
sada se vise vremena provodi na tutorialu n yt, pickastim trenizima, milion eng reci, skracenica, treninga,.......E TO JE PECANJE
licno za mene je svako glup kao KURAC, ako misli da moze da sa prckanjem uradi bilo sta, a da je najvaznija hemija
Ti momci u goledn eri nisu tovarli gomile lekova - TO TI KATEGORICKI tvrdim i to lekova koji su danas manje vise OUT, ali je bila gomila
Sam sergio oliva nije krio...testostreon+ mehtanostenlon + HUMANI HORMON RASTA - ti verovatno cak i nemas pojma sta je u to vreme znacilo uzimai HUMANI ( danas se zove HGH, ali je izvor sinteticki) a tada je bio izvlacen iz hipofize majmuna i stabilozovan da moze da se koristi- POSLEDICE su bile strasne, vidne (onome ko zna)...
I ne samo on, licno poznajem ili sam poznavao NASE old timere koj su radili isto sa bionabolom.
Moras da shvatis da tada NIJE bilo sranja i milion kuraca od hemije vec se znalo sta, ali to nisu bile VELIKE doze svakako!
Mislim, ti si neko ko sumnja u kredibilitet Milosa Sarceva. Ja ga ne glorifkujem , on mi je drugar i pomogao mi je u nekoj fazi mog zivota oko priprema, ima svojih mana, tezak je covek ali je neko ko zna uvek 10% vise od DRUGIH. A to govorim JA ne cuvsi od nekoga, (kao ti sto aludiras na nesto, na osnovu sebe) vec sam boraveci kod njega, pricao i sa Nicolsem, Jamesom, imao sam srecu da pricam nedavno sa Yodom, Sasijem itd i svi su slozni u jednom (a zna se veoma dobro kakva sujeta vlada izmedju njih) je ta da je sarcev zaista mind ....i to npr dovodis njegov kredibiltet u pitanje. svaka cast.
Ja bih licno voleo da imas nesto, makar maloooooooo vise od JA MISLIM, posto je misljenje kao guzica- svi je imaju, i svi misle da tudja smrdi vise.
A danas je glavna fora na internetu napisati TO JE MOJE MISLJENJE
to nije MISLKJENJE, posto misljenje mora da bude argumetnovano sa bilo cim (cinjenice, argumetni, dokazi, studije, spisi, arhiva..nesto) vec je to nevaspitanje, nepostovanje, i licemerje koje je posast danasnjih online palova, i yt sranja.
Ne mislim mislim ovd ena tebe, posto nisi napisao da imas MISLJENJE vec da ne VERUJEs, ali ako je to i tvoje misljenje, onda mislim i na tebe..