Pa nisi ti ovca, ali ima da slušaš kao da jesi...Na to sam mislio.
pa napisah
ja svakako ne slusam i ne primam zapovedi ni od koga, a ko misli da treba jbg...od volje mu
evo vidis ovaj npr shone
decko je klasican poltron, bez zivota, bez boje, tona, mirisa
on kaze da ima "zraka" u dvoristu zgrade i to je njemu dovojno.Ja sam objasnio nacion funkcoonisanja njegovog tj mozgova kao njegov. Posto njemu pored "nametunte obaveze" prolaze i brojke "1500" eu u dzepu I kada ti jednoj osobi koja nema sopstveni zivot nametnes da je on ZARADIO tako sto nece da izlazi ( to ti je fora..#savelife) i ako jos on smatra da je pored ZARADE, ucinio i DOBRO DELO (namerno ovo pisem velikim slovima) onda dobijas personu koja je u nedostatku sopstvenog misljenja/razmisljanja, dobila nametnuto, i za koje ona smatra da je pored toga da je to super, jos montetarno osvezena.
Nema ovde rec o buntu ili bilo cemu. To su reci koje koristi debili druze. Stvar je bili svestan (kao ti npr) i ne zelis da ti drugi namece misljenje, a ti svakako nisi ovca, kao ni ja sto nisam. To sto ti ne zelis da sebe, svoje ili nekoga kompromitujes iz ovog oli onog razloga (pare ti svakako nisu presudne) to je nesto drugo, a ja ne mogu npr njemu i slicnima da objasnim da me zabole kurac i za pare, i za krivicnu (ne bi bila prva svakako) niti za bilo sa slicno
SEREM se u zivot, svakaome ko se oseca lose u svojoj kozi, ali zbog necega (evo ovaj zbog novca npr sto je....FUYJJJJJJJUZASNO..) nesto trpi.....e tako je i mnogima u braku. I onda kada ih zene ostave, onda kazu sta je bilo. Lose je kada je covek isfrustiran sa necim (obicno sobom, sopstvenim zivotom, a redje su druge stvari u pitanju) i onda to reflektuje negdem na neki nacin i ako se jos na do ukombinuje da ti neko nametne drustveno-socijalno-moralno- ili #stayathome savelifes odgovornost...onda dobijas ono sto ti isti zele -kurton iskoristen