Pokusacu da ne tupim i ne duzim mnogo, ali tesko.. Treniram nekih 6 godina (inace uskoro punim 23), s tim sto sam uvek imao neke pauze zbog povreda kolena koje su mi se desavale na fudbalu, pa tu budem po mesec dana u gipsu, nakon toga sam oporavak od par meseci i tako propadne sav rad i trud. Sada kada sam se vratio u neku formu i batalio taj fudbal, zelim sto vise noge da ojacam, gornji deo tela mi uglavnom ide lakse kao i vecini. Koristio sam jednom prilikom depo (500mg nedeljno, 8 nedelja) i bilo je sve super, pa je i nakon toga bilo nekih privatnih problema i naravno opet nisam mogao da treniram, tera me neki maler.. Sto se tice ishrane kada treniram kako treba onda to izgleda nekako ovako, ovu formu sa slike sam postigao tako sto sam jeo bukvalno sve, a sada cu da krenem kao u prilozenom dole (ne vagam hranu vec otprilike, ne zelim toliko da se unosim u detalje, ne ganjam neku takmicarsku figuru):
Prvi obrok: 100g piletine, 100g pecuraka ili tikvica, 3 cela jaja (kajgana) uz to neka salata, uglavnom zelena.
Drugi obrok: 200g ribe (filet), salata
Treci obrok: 150g piletine, 200g kuvanog povrca, salata
Cetvrti obrok: 200g piletine, 100g pirinca (nekada i krompir nekig 300g)
Peti obrok (nakon treninga): 200g posnog sira i merica proteina + neko smrznuto bobicasto voce
Takodje u toku dana pojedem saku badema ili kikirikija, pistaca i tako to. Protein odmah nakon treninga, pa posle obrok
Ne stignem uvek sve to da ispostujem na max, ali eto jedan primer.