vi ne shvatate da mene taj moron kao licnost ne zanima, i da mi se jebe za njegovu egzistenciju, mene nervira ovo jebeno drustvo i sistem koji je podredjen debilima, baka prase, parovi , rijaliti, pevaljke itd i sva ostala sranja o kojima se prica, to kod mene ide u isti kos, pod djubre ovog drustva, koje je koncipirano tako da retardi prosperiraju i sto je jos gore, predstavljaju se u medijima deci kao elita drustva da im jebem mater bolesnu... dovoljno je samo da se poseres po svim mogucim etickim i moralnim vrednostima i da te nije blam. Necu uopste vise da razglabam o takvim formama zivota, to sto je on vama idol , to je vas problem i kratak spoj u glavi, malo procitanih knjiga, bez ikakve edukacije i sposobnosti pre svega intelektualne da pojmite neke osnovne premise logickog razmisljanja... i opet ZABOLE ME KURAC, i za vas i vase misljenje iz navedenih razloga... ako ste tako pametni u otvorite svoje yt kanale i vozite mercedese, bmwove , zaradjujte ne 70 nego 70000000000000000 , zelim vam sve najbolje , ali sa mnom pice necete piti i sto dalje samo...