Ne znam sta znaci rec "kondicija" u bb-u, posto je to pojam vezan za neke druge sportove itd ali nebitno.
Ramy kao i Roelly su poznati po tome da zaseru UVEK, UVEK I UVEK.
Zbgo "sranja" je roelly dobio nogu u guzicu od yamamoto, a pre toga da ne bude da je bio ostecenj pored plate od 12 000 eu mesecno, je dobio ponudu da ako udje u top 3 Mr O prosle godine, dobija Rolex od 80 000 eu + 2.5 % od global prodaje yamamoto monster linije (kao sto flex ima svoju, roelly je trebalo da ima svoju)
Ukoliko bude MR O ,a sve je bilo namesteno da moze da bude prosle godine, dobijao je sve gore navedeno + 450 000 eu a racun - izasao je kako je IZASAO (mastan ki cvarak) i jos pri tome bio veoma bezobrazan (po meni, a upoznajuci ga licno na jednom sastanku, mislim da je pred vrhunskog bezobrazlaku koji ga krasi, i izzuetno ogranicen )...Profesinonalac koji zivi od toga, takmici se na vrhunskom nivou i sta?? Sebi dopusta ovakve stvari da ne postuje trenera....mrshhh!!
Ramy je momak kome su roditelji ULTRA bogati, i fazon- ne moze mi niko nista (odaje utisak baby face i niko nikada ne bi rekao, ali je taj mod kod njega)i do sada je radio sa SVIM I NAJBOLJIM trenerima
Od Bodaia, preko Yode, i sada Glass. I sta??? treneri su UVEK krivi, jer je on krmak i ne postuje protokole
To je razlog
Inace, sve i da je bio i vrhinskkoj formu, zbog toga kako izlgeda, nece uraditi tj testko da ce uraditi ista.
Predizmenzionirano telo, sa ekstremitetima koji odksacu jedan od drugoh i nesrazmrenim dimeznijama (noge vs ramena npr) i svakako to nije nesto sta ljudi zele vise da gledaju. Naravno....ovo u Srb ne vazihahahahhahaahhah
u svakom slucaju, ovo je u kratkim crtama..ali defitivno dok ne prmeni stav (ne samo ova dvojica, ima ih jossss ihaaaa) tesko da ce ikada ista uraditi.
Po meni licno
zakon je momak u zutim gacama