prvo idi kod strucnog lica, ortopeda ili fizija da ti uspostavi dijagnozu, ne mozes tako - ja imam neki problem , video na netu, pa sad sam nasao kako i da ga resim na netu, a poceo da "dizem gvozdjuriju" tipa juce... to se nikada ne zavrsi dobro, veruj mi... teretana je mesto gde koliko god mozes nesto da popravis, mozes debelo i da pokvaris... isto to vazi i sa internet znanjem, eto ovaj deckic Kalorijski Deficit, a pre bih rekao deficit sivih celija
, sa 13 godina prica o podoziranosti jebene galenike, sa 13 godina eej ! toliko ni dlaka nema na mosnicama
, a vec je poceo da parla o gluteusu za koji ni sam ne zna dal ga ima ili je izasao iz njega, reci kada provali sta je vagina! ili penis, pa kada nastane opsta konfuzija sta u sta ide...
salu na stranu, ako postoji neki problem, fizicke prirode, velika je verovatnoca, ako ne znas tacno sta radis, da ce uslediti povreda, znaci dal ce biti neka korektivna gimnastika/vezbe, dal ces morati da nadjes nekog da ti pokaze tehnike izvodjenja i da te prati neko vreme, to je sad na sta treba da obratis paznju... jer neke povrede su nepovratne...