na duze staze, samo neka psihofizicka aktivnost, ali ona koja te ne smara... (dal je lagani dzoging, setnja u nekom parku, joga, pilates...) to vec zavisi od tebe i to mora biti nesto individualno vezano za tvoj sklop... eto primera radi , kada sam bio mladji i prestao da igram aktivno sport, shvatio sam da ne mogu rekreativno bez sudije da pikam basket, ali sam zato vikendom odlazio sam na kos kad nikog nema u 7-8 ujutru.. tih sat, dva vremena je bio dovoljan zen da me drzi celu nedelju... pazi mozda tebi ne odgovara da budes sam pa ces naci i neko drustvo... ali you get the point, takodje last but not least, ako nemas curu, nadji je, slusaj muziku... i gledaj malo vise da uzivas u teretani, smanji tih 5x nedeljno , na tri kvalitetna u smislu uzivanja... gledam ljude koji dolaze, svi nesto nabrijani negativnom energijom, samo drljaju po tegovima, ili gledaju u teelfone, pa jebem mu majku , ako u zivotu ne mozes da nadjes sat vremena fokusa i kazes sebi necu da razmisljam o probelmima itd.. jednostavno ostavis sve ispred gym -a... mnogo se lakse posle nose tereti i stres, nema boljeg hrama od gym-a... veruj mi, to ti nijednu pilulu ne mozes zameniti , mozes ti da uzima svasta(i trebalo bi makar inicijalno neki supsi, posle ces sam provaliti kako i kad ti zatreba)ali problem je multifaktorski pa tak i pristupi...