Decko LUPAS GLUPOSTI i sada zaista nisi interesantan vise, ali svakako na GLUPOSTI moram da odgovorim psoto je to pravilo ovog foruma i svakako GLUPSTIMA NEMA MESTA
Pre svega, da bi pricao sa bilo kim o nekoj temi moras imati odredjeni stepen edukacije na istu, a ti na ovom polju nemas . NIKAKVU osim sto kenjas ovde samo iz razloga sto ti je ovo posle podne dosadno. dakle, nemas nikakvo znanje o bilo cemu, a narocito o tome kako se prozivodi, pravi, puni ili nesto peto neki lek.
dalje
Po ovome sto ti govoris ocito ne postoji losa supstana puna teskih metala jer eto svi kupuju legit sirovinu.da li si ti..ili se pravis ?
Sta je LEGIT? zasto se zlusis terminima koje ne razumes (znas da prevede sa eng) da li si ti svestan da se sirovina kupuje od FARMACETUSKIH KUCA i ne prodaju je na pijacu!!!! Da li si ti normalan kada ovakve stvair uospte pises?
? Svaka sirovine ja LEGIT i tu nema sta, jer to nije kupus da ga svaki kurac drzi na tezgi, i svaki oblik sirovine ima stvoju standardizaciju ispod koje se ne ide. To sto firme zloupotreblajvaju pa prodaju sirovinu i na druge nacine (na crno) to je nesto drugo ali to nema veze sa tim LEGIT!!!!!!
Pricao si da si skoro umro kad si pukno injektivni winstrol prije ko zna koliko godina kad si zavrsio u bolnici. Eto to je isto sve sigurno bilo jer bila dobra sirovina, cista i radena u dobrim uvjetima.
vau...dragi mi je da pratis moj rad.
Pa vidi, svakako bi trebalo paznju da obratis vise na svoj prtiisak sa 20 godina na 200/ 150 nego da vodis racuna o ovome, posto ti je to nepoznacnica. Tacno je da sam operisan zbog stvaranja abcesa usled aplikacije injektivnog steroida zvanog stanozolol, ali to nema veze sa sirovinom - ponovo i opet ponavljam da li si ... ili se pravis?
Da li si pomislio npr ,da je takvih LOT bocica koju sam ja dobio, uradjeno hiljade i da sam verovatno JA jedin koji je zavrsio na stolu,a prodato ih zilion? Vauuuuuuu mamumu mu jebem, ne slaze ti se sada u glavi zar ne???......ali evo, u kratikim crtama. Sirovina NIJE imala veze sa tim, vec mesto aplkacije, odnosno ostanak "cvorova" od prethdnih injektitrana i gle cuda, winstrol nije mesan sa maslinovim ulje
, vec je svaki wins vodeni rastovor - vauuuuuu srusii sam ti sneska zar ne?
Usled irtiacije nastalog covora, i penetracije iglom na vec povredjeno tkivo, ispustanjem tog jednog ml u povredjeno tkivo doslo je do UPANOG procesa kao odbrane tela od mehanickog napada. DO pre toga, sam potrosio jednu bocicu tog winstorla i nije bilo nsita!! Ali da ne duzim jer svakako ne vredi..
Reko sam da losa kemija moze imat nuspojave, jedna od njih su Akne na kozi o tome se i radi da je to GLUPOST i da lupas GLUPSOT
hemija u tom kontkestu nema veze sa AKNAMA
Evo npr, tebi kemija nabija pritisak, a drugom ne? kako to majku mu poljbiim?
Elem.
pa kakvo onda ulje sipaju ako ne maslnovo? SAE 15/40?