Pozdrav svima, voleo bih da ako je moguce clanovi foruma pogledaju moj osnisljeni plan i program ishrane za skidanje suvisnih kilograma koji sam uspeo da sastavim iscitavajuci ovaj forum.Naime, ovo su osnovne informacije o meni:
Visina:183,
Godine: 24:
Tezina 98 kg
Cilj mi je da steknem zdrave zivotne navike i rutine u vezi ishrane i trenina kao i da uz sve to dodju rezulteti sa manjim brojem kilokgrama sa sto moguce visem zadrzavanju postojece misicne mase ( koja i nije bas na nekom zavidnom nivou)
U danima kada treinram mislio sam da napravim ovakav raspore:
Obrok
1: Omlet: 5 cela jajeta + 2 belanca + 2 briketa
smrznutog spanaća.
Nakon
toga jedna jabuka, ili naranjdza.
Obrok
2:
140g belog mesa+dve paprike+cinija salate (zeleniš) + 200g kuvanog kropira.
Obrok posle treninga: 22g (merica) proteina i 20g dekstroze
Obrok
3: 140g tunjevine u salamuru+ 125g brao rize+ salata
Obrok
4:
150g mladi sir + 50g kikirikii (ili orasastog poloda po zelji)+narandza
Od suplementacije planiram da ubacim Bcaa 2:1:1 , omega 3 i Hromium Picolinat 400mg (2x pre obroka) za sad. A nakon nekog perioda i Insulomin –R.
Sve ovo nakon nakon racunanja na sajtu tablicakalorija iznosi ovako: 1904 kalorija, UH 98,53g Proteini: 183g Masti: 83g
Moja misao je da krenem jedno mesec sa ovom ishranom i da se malo naviknem na ovaj nacin prehrane a kasnije i
da istrazim malo rotaciju ugljenih hidrata pa da sve ovo gore ukobinujem sa njom.
I imam jos jedno pitanje da li da ovakav jelovnik ostavim i za dane kada ne treniram ili da recimo izbacim protein koji ide posle trening.
Ps. Treniram u teretani 4x nedeljno .
i 3X nedeljno lagani dzogink (tempo je izmedju 5-6 km/h) ujutru nakon budjenja.
Nadam se na pravom putu a i spreman sam da prihvatim kritiku i ispravke ako nesto od ovga nije kako valja.
Pozdrav i jos jednom pohvala za sve clanove koju su me svojim znanjem navukli da mislim zdravije