pozz ljudi
nov sam na forumu, ne znam da li sam temu stavio na dobro mesto
ovako, imam 20 godina i treniram fudbal od svoje 6te godine. prosao sam omladinsku skolu jednog ozbiljnog prvoligasa ali su me nazalost oterali kad sam bio omladinac. posle toga sam se jednu sezonu vucarao po selendrama i igrao lose a onda sam se skrasio u jednom klubu iz 5 lige. liga jeste slaba ali je klub ok i zadovoljan sam. igrali smo pre par dana prijateljsku sa ozbiljnim klubom iz srpske lige i njihov trener je zatrazio da poprica samnom posle tekme i rekao mi je da mogu da dodjem kod njih na probu u januaru ali moram da se dovedem u red
kaze mi da cesto po nizim ligama nadju ozbiljna pojacanja. kaze da su u februaru ove godine iskopali golmana u 6. ligi, decka od 110 kg i rekli mu da dodje u julu na probu prepolovljen i on je dosao sa 75 kg na pripreme, prosao probu i sad je drugi golman ekipe
ja sam uvek bio mrsav ali sam se u zadnjih par meseci mnogo ugojio jer skoro da nisam ni trenirao a mnogo sam jeo. trenutno sam na mojih 189 cm sa oko 95 kg
smatram da bih sa oko 80 kg izgledao top. inace isao sam u teretanu pre par godina par meseci i radio neki klasican program, grudi biceps , ledja triceps, ramena noge .
citao sam malo forum i napravio jelovnik s kojim bih smrsao ali ne znam da li je dobar
obrok 1 100 gr ovsenih pahuljica u vodi i 3 cela kuvana jaja
obrok 2 100 gr pirinca i sardina
obrok 3 30 gr kikirikija
obrok posle treninga fudbala cokoladno mleko
da li da krenem u teretanu i ako da koji program da radim?? da li je ishrana dobra i ako nije sta da ubacim a sta da iybacim?
sve u svemu, imam 2ipo meseca najvise da skinem bar 10 kg a verovatno treba i vise. izvinjavam se ako sam smorio