Pozdrav, nov sam na forumu pa nemojte zamjerit ako postavim na pogresno mjesto ili nesto slicno.
Ovako, poceo sam sa treningom u teretanu prije 6-7 nedelja, radim 5 puta nedeljno( to jest radne dane vjezbam a vikend odmaram). Obicno radim grudi triceps 1 dan, 2 ledja i biceps, a 3 radim ramena i podlakticu. Stomak i noge uopste ne radim( noge imam prirodno bas ogromne, plus cesto vozim biciklo i hodam svaki dan makar 12km, tako da ih to odrzava, a kao i sto sam rekao ogromne su mi( misicave su, nije salo da se razumijemo
) pa ih ne radim jer zelim da malo gornji dio tijela povecam. Kao sto sam rekao, jedno 6 nedelja vec vjezbam i moram da kazem da sto se kilaza tice, skoro sam utrostrucio na svakoj spravi moju kilazu sa kojom radim( npr na lat masini sam poceo sa 20kg, sada radim sa 50 itd). Medjutim i dalje ne mogu da uradim niti jedan zgib( ni chin up ni pull up verziju) niti mogu bilo koje propadanje( kontao sam da je do tricepsa, ali sklekove radim normalno, i kao sto sam rekao bas sam povecao tezine na bench sa kojima radim, medjutim i dalje se tresem ko "pi@ka" kad probam propadanje ili zgib). Ne shvatam sta me konkretno koci kod ove 2 vjezbe. Visok sam 195cm a tezak oko 98kg.Kontao sam da naravno i tezina ima ulogu u tome sto ne mogu radit zgibove i propadanja, medjutim moji ortaci lagano rade po 10 , medjutim svega rade sa polovinom mojih tezina na ostale vjezbe.
Takodje da navedem kao drugo pitanje, to jest trazim neki svajet za love handles, generalno mi je stomak ravan( nemam plocice da se razumijemo, ali je ravan, tjst nemam neke ogromne masne naslage na njega) a love handles su mi bas ogromni( tipa 4-5 cm mi sigurno "strče" u odnosu na kako bi trebali biti) generalno mi ne bi smetali da mi ne izgleda kao da imam slauf kad se skinem ili obucem nesto uze.
Zahvaljujem se unaprijed na odgovorima i na izdvojenom vremenu