Dare care
previse filozfije i kuckanja na McBooku za nekoga koga intesuje "nutricija" kako ti kaze
Tvoji poslodavci imaju adekvatan smer, meni veoma dobro znan tako da sam te provalio na keca.
Danasnji marektari ili firme za koju radis, to tako i rade
Ne ne mislimo da je ovaj forum nesto sto ti doneti ista jer naravno da ce ti link biti obrisan. Ne iz razloga sto bi ti skupio nesto (jer pojma nemas niti si uradio reasrch od kada ovaj forum postoji) te koliko ima e mailova koji su nevazeci (ja ih koristim u remarketingu pa znam
), vez zbog razloga sto pokusavas da pravis budale ovde sve nas.
Elem,
kako nemas veze sa materijom dovojno govori cinjenica npr da spominjes kinuu i bulgur i vezes ih sa PROETINE to si verovatno procitao na nekom vege sajtu ili slicno pa si iskorisot kao cinjenci, ali si prevideo jednu stvar da ovde postoje lkudi koji materiju veoma dobro poznaju, pa je tako npr nama SMESNO kada neko broji proteine iz BULGURA ili bilo koje vrste slicnoj, pa neka je to i pirinac.Dalje navodis, grcki jogurt kao nesto svevisnje, i kako vidim, vise si informsin od kada je dosao u markete a da si cinjenice oko onoga sto je znacjano za tu pricu izostavio. niko ovde ne kaze da grcki jog nije dobar, ali ti je pirat odgovorio savrseno
Na netu, od myfitnes pala do slicnih sranja ima koliko hoces- OVO JE BROJ JEDAN
Svaki trener kada platis dobijas ISHRANU, i on je odgovaran za nju. toje je da kazes da NE VALJA, a njegova da menja.
I da ne duzim
jedan jedini razlog zbog koga si ostavio post ovde je SKUPLAJNJE E MAILOVA jer si googlajuci naleteo na forum, posto je veoma dobro pozicioniran, i video si REG BROJ CLANOVA, i naravno BOOOM- i kao sto rekoh, problem je u tome sto kontinuirano iz posta u post, pravis ovde sve nas skupa budalama, smatrajuci nas glupim bilderima itd, a ja cu ti samo reci, da sam licno taj posao oko stvaranja e mailon lista, slanja newselera putem npr mail chimpa, organizacojom i servirenjm reklama "pecajuci" e mailove gde sam mogao to radio dok si se ....
Nisam se uhvatio ni za šta, samo sam hteo da ilustrujem otprilike koliko jedem bez da ulazim u svoju ishranu jer ona nije bitna bila u diskusiji, pogotovo jer ne želim da se poredim sa profesionalnim bodibilderima kada se time i ne bavim.
evo ja se hvatam za TO, posto da kazes bilo sta na ovu temu moras imati kredibilitet bilo kakav
Gledajuci tvoj FB profil je stvar ovde veoma jasna i jasno sam je napisao tj opisao koji je tvoj jedan jedini cilj
za kraj
prporlicno dobro baratas sa IT terminima tipa data, binarno, itd, da bi bilo SLCAJNO, da ti npr kao neko ko je zaintereosvan za "nutriciju" tako dobro se koristis tim terminima, i znas sta je sakpuljanje podataka po intenretu ma koliko eto, ovaj forum bio mali....