jos iskrenije
nikada NECE biti bolje.....
Neverovatno, ali NEVEROVATNO da neko kao ti ima ovakvo mišljenje."Velikom bratu"baš i odgovara da svi misle da nema nade i da i da može samo da bude gore.Stvorena je lažna slika i namerno se forsiraju sva moguća sranja-negativna selekcija. A kad bi s ljudi shvatili da treba da se udružuju i da došlo vreme da svi zajedno uzmemo stvari u svoje ruke, mnoge pojave koje si naveo bi se vrlo brzo promenile.Ima i ljudi,ima novih ideja za novo doba, samo, izgleda da si i ti progutao tu priču da nama nema spasa i da smo kurac od naroda.
gde si ti video da sam ja napiosao a smo kurac od naroda?
Iskreno
jos gori smo, posto je kurac u erekciji mnogo mocna stvar.
Vidi,
ja ovde pisem pod punim imenom i prezimenom i raspravljati se sa imganinarnom licnoscu putem interneta je kao da-znas vec soguran sam
ali da ti kazem par recenca
Ja imam 48 god (a ti 38 npr
) i vise sam sranja prosao od tebe u zivotu- to tvrdim sa decidno i sa sigurnoscu.
Ja sam odgajan u patriajarhatu, i tako sam odgajao moju decu. Svako ko mene licno poznaje, zna o cemu pricam i o cemu pisem.
Ja verujem da nikada nisi procitao knjigu, koja se zove "Utopija", ali se nadam da znas sta da rec znaci
Ti zivis u utopojskoj magli, pricajuci o nekom "velikom bratu" sta god da ti to znaci, pricas o udruzivanju ljudi itd.Pricas da ne kazem STA - ja ovde ne govorim o ljudima koji zive u Srb (posto si se ti ograncio na to), vec govorim o globalnom unistavanju sistema vrednosi kojima NEMA KRAJA
nemoj da pises o necemu sto ne razumes. Ovo o toboz nekom udruziovanju si cuo pre neki dan, verujem na nekoj od tv stanica, kada se neka grupa zena (pokusaj malo da istrazis izvore finacija te grupe
) okupila toboz da se covek pusti iz pritvora itd itd itd, te gostujuc na TV najmanje je pricala o tome coveku, vec o NJIMA i o tome kako se ljudi trebaju udruziti-evo npr ti si posledica te price, jer pricas o tome, a da cak ne razumes sta je ona pricala, ali zvuci lepo
Zasto bi se ti trebao udrzuti samnom ili ja sa tobom da bi moja porodica bila temelj, i da bi bila funkiconalna? Ti ako si nesposan da sam razmisljas sa svojm mozgom i donosis adekvatne i ispravne odluke, onda ce UDRUZENJA samo da te odvedu tmao GDE ONA HOCE- opa, velili brat a?...da, dobro si procitao. Udruziivanje je kao i cekanje,da bi za plebs zadrzao na jednom mestu da ne dodje do ishitrenih i neplaniranih reakcija.
Udruzuju se zivotinje u lovu, zbog interesa copora, ali se dva copora nikada ne udruzuju niti imaju zajednicki interes-cak sta vise, dotalno je suprotno dijamteralan!
Iz porodice izlazi STUB i oslonac drustva a ne UDRUZENJA koja pre ili kasnije ode u kontra smeru/ koji god on da bio.
ja da sam provgutaoi bilo ciju pricu, ne bih danas bio tu gde jesam, a to da NAMA (ne znam na koga mislis, jer me zabole kurac da ja ispravljam krivu Drinu, posto sam jednom probao, ostao bez brata i ja bio ranjen, sa ubedjenjem najajci smo najajci, nebeski narod i te fore) nema pomoci- zasto bih ja vodio brigu o tome?
Tako da, nema razloga da meni pises na ovaj nacin, jer pre svega nisi razumeo post koji sam napisao a obacas mi se kao detetu od 15 god i pricas o svevisnjem, o velikom bratu, o krivo stvorenoj sliki itd itd itd...