ja stvarno ne znam nikog da je isao kod psihica i da se izlecio... ili da mu je to makar nesto pomoglo... znas onaj vic , "i sto mu to nesto pomoglo ? " , sve se svodi na Frojdovskom pristupu(a doticni je smrkao kokain dok mu nos nije otpao i sv eje objasnjavo preko seksa, da njega jebe otac ili on jebe mamu pa je ljubomoran sta vec...), kakav si sa mamom , tatom , sekom ,batom, kucetom , macetom... e kada to ne pomogne idemo sarene pilule za lilule... i onda hoda covek kao zombi... kroz noc... ALI medicinski je izlecen... i ajde sto psihici to rade, nego sto dodjes kod lekara i on kada ne zna sta ti je - jbg bato lud si... evo jedan momak bas sa foruma je imao to iskustvo... tako da buraz, veruj mi , mozda neka psiholoska kriiminalistika pa da pravis razliku u toj profesiji, nije da ti neces imati love, jer su ovce za sisanje... i to ce oduvek tako biti, ali mlatiparenje i to nazivati strukom(mada i tu treba imati teske veze da u padnes u te radionice) ... evo idi kod neke veste gatare... isti efekat se postize...