Pozdrav drustvo.
Evo mene ovde posle nekoliko godina.
molim moderatore ako ova tema nije prigladna za ovaj deo foruma neka je prebace u valjadni. (hvala)
posto ovde pisem, logicno je i zasto.
javljam se u vezi pomoci, posto sam u poslednje dve godine bio u velikim problemima, u real life-u.. dosao sam do toga da sam za ove dve godine nabacio nekih 25kg (oko 117 a sad 113 kolika je trenutna tezina).
da napomenem, nikakvih zdravstvenih problema nisam imao niti ih sad imam.
javljam se u potrazi ko je voljan da mi pomogne da se nekako vratim u pravi ritam i zaukam ove kilograme sto dalje od mene...
konkretna pomoc mi je potrebna, sta konkretno da radim sto se tice fizicke aktivnosti i konkretno ishrane.
poslednjih mesec dana idem 5x na plivanje i za to vreme sam uspeo skinuti nekih 4,5 kg... a sto se tice teretane i rad sa tegovima to nisam ni pipnuo.. polako se spremam da uskladim trcanje sa plivanjem..
e sad, da li ima neko volje da me iskreno uputi sta i kako da radim, kako da se organizujem u 7 dana sta i kako da radim i koliko??
sto se tice hrane, opet konkretno, sta dorucak, rucak, vecera.. kakvu ishranu da furam??
sta konkretno je must have kao obrok i sta sve nikako...
zelim da se zahvalim svima koji bi izdvojili nesto vremena i uputili me kako i sta da radim, bio bih vam od srca zahvalan.
a moderatorima se izvinjavam unapred ako sam slucajno neko pravilo prekrsio.
hvala i srdacan pozdrav.