Aposlutno pojma nema sta prica covek.
Znaci predlazete da ne radim pct?? Takodje sam rekao da ne mogy da nadjem tamoksifen dao mi je kao neku zamenu da nadjem sa tamoxifen
Ja ti predlazem da ne uzimas hemiju uopste,jer nemas pojma sta radis...
Nemam poima sta radim ne razumem sta ti podrazumevas pod ovog ja u svojoj okolini nemam nekog sterkana ko me moze podnauciti sve sto sam stekao je sa neta takodje sam se javio stranog foryma i ovog ovde sad razlika je sto balkanci mi kazu da ne uzimam nista za pct da ne radim dok stranci na onom forymy mi kazu da ne razume sto ne bi se radilo pct.. i sad ti mi reci kao ja ne znam sta radim pokysavajuci da skontam ista? Saznao sam sta radi ai.. sta rade nolva i clomid i sad ocu da skontam.. na svkoj temi ja uvek nadjem.ko neko kaze ja tebi predlazim da se manes hemije.. kako ce iko doci do nekakve informacije ako se ne raspita lepo da mu se objasni.. noh8.
.
reci cu ti samo to, da savete na takvim forumima, zadnjih 7-8 god, od kada je ONLINE lov na klijente postao ogroman biznis, pisu komentari momci kao sto si ti!
Dakle, bez elemntarnog zanja ili znanja kojeg su stekli kao i ti, ili percipirajuci stvari onakko kako se njima cini logicno i izvodeci zakljucke citajuci tu i tamo nesto...
odavno sto forumi umri (osim ovoga) ne u smislu da ne zive zivot, vec da na tim i takvim formuma pisu ljudi koji imaju krediblitet.
Razlog je jednostavan- NOVAC!!