Svi su poceli od nekad koristiti anabolike nisu svi postali wow pa onda poceli sa anabolicima ali nije o tome tema sad ,jeste u suficitu sam blagom postepeno pojacavamo sad sam na 6 treninga sedmicno, od 200 do 350 uh , dan odmora je 150
Kako bih ti to sad predstavio da najbolje razumes.
Zamisli da si ti sad mlad fudbaler koji je juce naucio da suta loptu a kamoli sta drugo i imas opciju da prolazis kroz obuku i treninge jos par godina pa da stasas pa onda da krenes da igras ozbiljno ili odma sad da te posalju u profesionalnu ligu, i ti odlucis odma da ides i tamo te izgaze i napredak koji si mogao da imas da si radio kako treba ti se umanji za bar 300%.
Dakle i ja sam jednom poceo sa hemijom ali sam daleko bolje izgledao nego ti na pocetku a mogu reci i ti sada sa hemijom jer si sad vec odradio koliko vec ciklusa.
Sad nije ovo nikakav napad sta je uradjeno uradjeno je, samo cisto da skrenem paznju ostalim clanovima koji citaju da hemija nije quick fix nicega, nece te hemija nauciti da treniras pravilno niti ce da drzi dijete umesto tebe, ako ne umes ta 2 a uzmes hemiju hemija ce od tebe samo da napravi ovisnika o steroidima koji bez njih nece moci da funkcionise i taj ciklus se nece nikad zavrsiti.
Svako dobro jarane moj