Stvar je jednostavna ovde i zaista je tema aposlutno bezpredmenta
ok
zelis da ides sa ribom ili ortacima na burger i slicno- sve 5
planiraj ti koliko god hoces, fitaj makrose koliko god hoces - SVE OK, nije tu nikakav problem i nema greske
ali.....
nemoj onda da pitas zasto neko izgleda bolje od tebe. Stvar je jednostavna
to o cemu ti govoris je NEDOSTATAK KARAKTERA
ne razumem zasto bi bilo optrecenje jesti zdravo? u cmeu je problem? Ni ucemu osim u KARAKTERU
ovo nema veze sa tim da li jesi pro iili nisi
isto sranje hambruger, jagnetina i sve ostalo pravi i meni i phil heathu i tebi- tu nema nikakve razlike
osim sto...
postoje ljudi koji su karakterno i mentalno jaki i svoj jelovnik prilagode sebi na taj nacin da uzivaju u tome sto rade, a kao benefit je njihov IZLGED
ukoliko nekome danasnji oblici dijeta, sa svim premazima, dodacima i ostalim sranjima izaziva problem- onda ili menjas sport ili se pomris sa tim da ti je teretana vid rekreacije i nista vise kao i da nikada neces pomeriti svoje telo kada je u pitanju izgled na bolje- Ako govorim o zdrsvtvenim benefitima, u tom slucaju, si svakako u prednosti od nekoga ko radi isto kao i ti, a ne vezba.
I glupo je ovde filozofirati o tome kako je ovo ili ono.
Onaj ko zeli, taj nadje nacin, ostalo su izgovori i pravdanje sopstvene nesigurnosti ili karaktera
Da napomenem
da znam mnogo momaka koji imaju poprilicno liberalan jelovnik a izgledaju fantasicno. Ali oni su u nekom vremenskom periodu shvatili da to njima tako odgovara, Da li je to kod tebe
ne bih rekao, posto je takvih srecnika veoma mali %.
naravno, ne govorim o onima koji koriste hemiju i rade gore navedeno
ili onim koji su "necural" za YT i da truju npr ovog momka kao sto je ovaj sto je otvorio post, pricaju o tako glupim nacinima ishrane, a sa druge strane koriste lekove koji im svakako daju prednost
Da zavrsim,
za nekog rekreativca taj nacin je svakako bolji od svakodnevnog prezderavanja po pekarama i slicno, ali ce efekat biti onaj koji sam gore napisao- kada je rec o vizuelnom segmentu.
I tema nije TABU vec je tema ispiracana i ispisana bar 2000 x.
Ono sto treba da citas je pre svega da vidis KO pise, a ne sta pise i sta iza njega STOJI, IMA, POSTOJI itd.
Raditi nesto samo u komeracijalne svrhe je posast ovog vremena i dok se vi klinci lozite na koje kakve stvari, sa one strane ekrana ljudi crkavaju od smeha, uzimajuci gomile novca pricajuci gluposti.
To sto ja znam voziti automobil, ne znaci da ga znam i popraviti.
Fitnes indiustrija je u porastu i jos ce da raste.Mnogi su to shvatili mnogo mnogo godina pre, a ovi sto sada nadolze smatraju da nije kasno. Pa je tako svakako lakse sedeti ispred ekrana i pricati ljudima ono sto zele da cuju i uzimati novac vec im davati infomracije od kojih je ako ne u tom trenutku, onda kada probaju podilazi jeza.
Tu je generalno problem.
Ali svakako je interesantnije npr to sto ti kazes cuti da ti danas za dorucak pojdes 5 belanaca, posle podne 150 gr belog i onda se cuveas za neki McD uvecer i ozdres se kao krava tamo, uracnavajuci te cal kao toboz u dneven cal potrebe......oppppp cvrcc.....PA NIJE BAS TAKO......
to sto si uneo smece od hrane, ima sasvim drugi cal smisao za nase telo jer 1000 cal iz Mc i 1000 cal iz clean fooda nije isto
Pa neka telo i prihvati tih 1000 cal, ali kako ti znas da ti je telo bas taj dan i tacno to vreme raspolozeno da se izbori sa gomilom smeca, trans masti, secera, co2 i svega ostalog? Op!! Interestano zar ne?....
Da ne ulazim sada u dublja objasnjenja koja svakako neces cuti na internetu ali je vec 6:00 i kasnim na trening pa....