pa kada zavrsi sa kurom i pojebe hormone, tada ne mozda , nego ce sigurno i doci... ne znam zasto se igrate sa time... panicni napadi, paranoja, tahikardija, osecaj gubljenja realnosti... zato se pripisuje taj lek od strane doktora(jer je doktoru mogao da se zali samo na takve simptome)... ne vidim stvarno realnog razloga da na sve to neko pocne da se igra sa hormonima, kada su mu sigurno i u takvim stanjima losi... ili makar se krecu u visim apmplitudama vrednosti... to definitivno nije za zajebavanje, ishod moze da bude samo da se od male stvari napravi jos gora, jeste uopste citali interakcije leka, pa kada sa kontraceptivnim sredstvima ne sme uzimati , sta tu vise ne treba da bude jasno... takodje, ne dolaze sve nus pojave odmah ili u tom trenutku, remecenje hemije mozga i igranje sa serotoninima je butterfly efect skoro uvek...
Ancioznost apsolutno nema veze sa ovim simptomima koje si nabrojao.Totalno druga dijagnoza i prepisuje se drugi lek...
Ancioznost ti je po definiciji strah od nepostojeceg ( zabrinutnosti sl.) ...
Isskreno pokusavam da vidim sta se u tvojoj glavi nalazi (nista ironicno) pa na osnovu cega uopste dajes ovakve komentare.
Naravno da treba da se obrati doktoru ali ne obicnom doktoru vec iskljucivo psihijatru...Anatomija mozga je neverovatna i u psihologijij i posebno psihijtariji ima oblast endokrinologija.Povezano jeste.Ali bzv smorismo coveka,treba da zna prvenstveno da ne treba da se previse uplasi/zabrinjava vec poprica sa strucnim licem na vreme.
Od psihijatara pricao sa : Sinisa Babovic,Sladjana Martinovic,Natalija Radulovic
od endokrinologa : Artur Bjelica, i sad ne mogu da se setim imena zene koja radi za Parinental u novom sadu ( imam na izvestaju )
ima tu jos dosta imena...
Ali pritom sam zavrsna godina na psihologiji pa mogu da iznesem misljenja koje sam cuo strucnih lica ako ne i svoje...
I da pricao sa Brzakovicem sto se tice urologa....
Sa svim konkretno oko testosterona...