Pozdrav svima, ja sam sam Lazar, imam 25 godina. Pokrenuo sam ovu temu jer ocekujem da cu ovde dobiti adekvatne odgovore
Dakle, visok sam 193 i trenutno imam 98kg, do pre 2 meseca imao sam 107, previse masti prouzrokovano nekontrolisanim jelom "junk" hrane, i odlucio sam da stavim tacku na to. Nisam bas klasican pocetnik, trenirao sam dugo, zato me toliko i boli trenutno stanje tj. Izgled. Naravno ostalo je tu nesto misica, ali naravno i stomak koji se nije toliko izgubio sa gubitkom ovih 10kg, pretpodstavljam da je to izbacena voda i salo sa ostalih delova tela. Drzim dijetu, ne gladujem samo ne jedem slatkise, hleb i ostale namirnice prepune secera i ugljenih hidrata. Radim kardio saki drugi dan 10km laganog trcanja. Razlog sto sam toliko udavio sa pricom i ovim prevelikim uvodom je taj sto nemam snagu u teretani kao ranije, i ne napredujem, jednostavno imam osecaj da mi fali "lose hrane" da bih iscepao misic kako treba, a naravno izbegavam je, jer zelim da telesne masti svedem na minimum. Od suplementacije koristim samo whey protein. Nekako mi je neverovatno da za pola godine sa 110kg iz benca i 10 ponavljanja, spadnem na 60-70 i to jedva 3 serije. Razumem da pauza pravi korak u nazad, ali mislim da je ovde vise problem ishrana, mozda neadekvatni treninzi, pa me zanima sta vi mislite? Hvala unapred, i izvinjavam se na ovolikom textu
×D